DINAMO – VIITORUL 0-4. Şoc în Ştefan cel Mare! Vezi CLASAMENTUL

Viitorul a învins, luni, pe Dinamo, în Ștefan cel Mare, scor 4-0, într-un meci din etapa a 16-a din Liga 1.

30 oct. 2017, 20:37
DINAMO – VIITORUL 0-4. Şoc în Ştefan cel Mare! Vezi CLASAMENTUL

Viitorul a intrat în meci foarte bine și după 7 minute avea să deschidă scorul prin Chițu. Extrema constănțenilor a primit o pasă filtrantă foarte bună de la Țucudean și după ce l-a depășit de Nedelcearu a marcat. Nooijer, în minutul 22, a făcut faza de la golul doi când l-a făcut pe Romera să se împiedice, a pasat în fața porții, iar Țucudean a reluat de lângă Steliano Filip. După pauză, Eric, călăul dinamoviștilor, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut pe sub Penedo, din interiorul careului. Scorul final a fost stabilit de Vînă, cu 10 minute înainte de final.

DINAMO – VIITORUL 0-4 (0-2)

min. 80: GOL VIITORUL! A marcat VÂNĂ! DINAMO – VIITORUL 0-4! GOLUL VIDEO

min. 52: GOL VIITORUL! A marcat ERIC! DINAMO – VIITORUL 0-3! GOLUL VIDEO

min. 22: GOL VIITORUL! A marcat ŢUCUDEAN! DINAMO – VIITORUL 0-2! GOLUL VIDEO

min. 7: GOL VIITORUL! A marcat CHIŢU! DINAMO – VIITORUL 0-1! GOLUL VIDEO

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dudea (46 C. Nica), St. Filip – Anton, Nascimento (58 I. şerban) – Hanca (46 Bokila), Costache, Salomao – Nemec.

Viitorul: Râmniceanu – D. Lopez (75 Horj), Țîru, Hodorogea, De Nooijer – Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea (81 Măţan) – Chițu, Țucudean, Eric (75 Vână).

CLASAMENT

 

DINAMO – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM DOLCE SPORT:

În ultima confruntare de pe teren propriu, cu Juventus București, Dinamo a avut mari probleme la construcţie din cauza terenului deteriorat. „Gazonul nu a arătat bine, chiar dacă s-a lucrat la el în ultima săptămână. Dar a fost departe de a fi cel mai bun teren, mai ales că noi jucam acasă şi încercam să construim. Ne încurcă acest aspect, dar ce să facem? Asta e situaţia la momentul actual”, spunea Miriuţă după meci.

Conştient că suprafaţa poate fi un serios impediment în calea accederii în play-off, Ionuț Negoiță a investit 35.000 de euro pentru refacerea gazonului. Potrivit doardinamo.ro, acesta a intrat într-un proces de refacere care a inclus injecții cu nisip, însămânțare, fertilizare și tratament. Refacerea a fost amânată din cauza ploilor de săptămâna trecută, dar marţi s-a trecut la treabă, iar oficialii grupării spun că până la ora partidei cu Viitorul, terenul va fi impecabil.

MM Stoica îi răspunde lui Miriuţă: „Sunt destui paznici de noapte morţi ziua”

După victorie categorică obţinută de FCSB la Severin, împotriva formaţiei CS U Craiova, 5-2, Mihai Stoica i-a transmis un mesaj plin de ironii antrenorului Vasile Miriuţă, de la Dinamo. „Sunt destui paznici de noapte morţi ziua. Aşa că nu ne facem prea mari probleme”, a spus directorul sportiv al roş-albaştrilor.

„Poate să ne spună la ce rezultate să ne aşteptăm, dacă este aşa de isteţ. Cred că la comisii ar trebui să explice declaraţia asta … Deocamdată să reuşească să-l bată pe Hagi, că mi-e frică tare că vor avea meci greu”, a mai spus MM Stoica.

Reacţia lui Stoica a venit după ce Vasile Miriuţă, antrenorul lui Dinamo, promitea, duminică, în conferinţa de presă dinaintea partidei cu Viitorul, că FCSB nu va câştiga campionatul nici în acest an. Pentru că va avea rivali puternici în CFR, Craiova şi echipa sa. Chiar dacă a afirmat şi că Meme îşi poate permite ironii pentru că e sus în clasament, e clar că nu-i convine deloc.

Dinamo-Viitorul se desfăşoară în această seară, de la 20:45, în direct pe Digi Sport 1 şi pe site-ul digisport.ro. Pe site vor fi în timp real video-uri cu cele mai importante faze ale partidei.

„Dacă m-aţi fi întrebat înainte de meciul cu Craiova, după rezultatul de la Cluj, un egal aici nu ar fi fost negativ. Cel mai important e că marcăm foarte mult la fiecare meci şi, în opinia mea, se naşte un antrenor care va avea un cuvânt greu de spus în fotbalul românesc. A fost un duel între Dică şi unul dintre cei mai galonaţi antrenori străini care au venit în România, Devis Mangia”, a mai declarat directorul sportiv al FCSB.