Diplome de excelenţă pentru cariere de succes acordate absolvenţilor Universităţii Hyperion din Bucureşti

Publicat: Luni, 22 Mai 2017 13:46 // Actualizat: Luni, 22 Mai 2017 13:48 // Sursa: romaniatv.net

Universitatea Hyperion din București va acorda marţi diplome de excelenţă pentru carierele de succes pe care absolvenţii săi le-au realizat după absolvire în instituţii și companii renumite din domeniile științelor juridice și economice.

Universitatea Hyperion se laudă cu procentul mare de absolvenți integrați pe piața muncii din România și din străinătate, în condiţiile în care piața de muncă este din ce în ce mai competitivă.

„La Universitatea Hyperion s-au creat condițiile de studiu și de pregătire pentru ca studenții și absolvenții noștri să se afirme în relația cu angajatorii. Apreciem că cel mai important rezultat al acestor oportunități, care completează activitățile curriculare mereu actualizate, îl constituie atât procentul foarte mare, de peste 95% la unele specializări, al studenților și absolvenților deja angajați.

Considerăm că nu numai aspectul cantitativ este important, ci și prestigiul profesional al acestora, aprecierea de care se bucură în domeniul respectiv și perspectivele generate de buna pregătire de care au beneficiat la Universitatea Hyperion", a declarat rectorul universității, prof. univ. dr. Sever-Irin Spânulescu, potrivit unui comunicat de presă.

Festivitate de decernare a diplomelor de excelenţă are loc marţi, la sediul univerităţii, în Sala de Conferințe (etaj 6, corp A), începând cu ora 16.00.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dimploma de excelenţă Universitatea Hyperion
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6669
RON
21 Oct
noapte 11 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H