Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează

Cel mai solid cuplu de la Hollywood se destramă! După ce tabloidele anunță de câteva luni că Angelina Jolie și Brad Pitt nu se mai înțeleg deloc, se pare că cei doi se gândesc serios să divorțeze.

27 oct. 2015, 15:15
Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează

Lucrurile dintre cei doi se pare că nu mai merg bine încă de anul trecut, când au fost surprinși de paparazzi în timp ce se certau pe balconul unui hotel din Sydney, însă se pare că cei doi nu se mai înțeleg deloc, anunță presa de peste Ocean, scrie libertatea.ro. Jolie le-ar fi mărturisit prietenilor că acum e decisă să intenteze divorț și că nu mai e deloc fericită alături de Pitt.

Citeşte şi Brad Pitt a DEZVĂLUIT MOTIVUL pentru care NU DIVORŢEAZĂ de Angelina Jolie

În plus, Angelina chiar și-a făcut bagajul și a părăsit căminul conjugal, după o ceartă aprinsă cu starul din „Fury”, cel mai probabil din cauza apropierii actorului de actrița Sienna Miller. Aceasta a plecat direct în Combodgia, unde vor începe filmările la noul ei film „First They Killed My Father”. „Angelina a plecat atât de repede, încât Brad a fost cuprins de remușcări și vină, fapt pentru care, după doar câteva zile, a luat copiii și a plecat după ea în Cambodgia pentru a încerca să repare lucrurile între ei de dragul a tot ce a fost între ei”, a declarat o sursă pentru revista „In Touch”,.

Știrea vine la doar câteva zile după ce Angelina a realizat un pictorial pentru revista americană Vogue, unde a acordat și un interviu și a recunoscut că ea și Brad au probleme și că mariajul lor nu este unul roz