Document CIA: Piramide misterioase şi viaţa pe Marte a extratereştrilor înalţi

Viața pe Marte pare imposibilă pentru că am fost învățați că o planetă pentru a susține viața trebuie să dețină apă și alte condiții similare cu cele de pe Terra.

25 feb. 2017, 16:17
Document CIA: Piramide misterioase şi viaţa pe Marte a extratereştrilor înalţi

Există numeroși oameni de știință de renume mondial, care susțin că viața așa cum o cunoaștem noi are nevoie de elementele existente pe Terra. Însă, în Univers pot exista numeroase feluri de viața, care se pot dezvolta pe alte principii și în acest fel apa, căldura sau oxigenul nu sunt primordiale, potrivit efemeride.ro.

Un document oficial, care a purtat marca top secret și care a fost declasificat recent informează că Marte nu este atât de pustie precum o credem noi.

În ianuarie 2017, CIA a fost obligată prin numeroase hotărâri judecătorești să declasifice nu mai puțin de 12 milioane de documente cu privire la viața extraterestră. Unul dintre ele, întocmit în 22 mai 1984 conține scriptul unui misiuni realizate de CIA pe Marte la coordonatele 40.89 grade Nord / 9,55 grade Vest.

Experimentul a fost unul relativ simplu, s-a folosit un medium celebru și i s-au oferit coordonatele în cauză pentru a descrie ceea ce vede acolo. Mediumul a descris o piramidă gigantică sau o construcție care seamănă cu o piramidă situată într-o zonă extrem de pustie. Această piramidă este de culoare galbenă.

Ceea ce văzuse mediumul respectiv era zona Cydonia Mensae, în care ulterior a fost raportată o structură gigantică extrem de ciudată. Mediumul a spus că vede umbre de oameni foarte înalți. Aceștia au legătură cu piramida în cauză. Atunci când sunt furtuni de nisip sau vremea este aprigă, aceștia se ascund în această piramidă. Sunt zeci sau sute de astfel de ființe hibride.

Acești oameni misterioși sunt îmbrăcați în haine foarte ciudate și viața lor în pare parte se petrece în subsolul planetei. Mai mult de atât, mediumul le-a spus agenților CIA că acești oameni trăise acolo de peste un milion de ani.

Citeşte şi Previziunile CIA pentru anul 2035. Trei scenarii care vor schimba lumea radical. E posibil şi un atac nuclear