Doi bătrâni din Cluj au fost găsiţi morţi în casă

Descoperire șocantă, duminică dimineața, în cartierul Iris din Cluj-Napoca. Doi soți au fost găsiți fără viață în casa în care locuiau de când s-au căsătorit. Vecinii celor doi soți au dat alarma la 112 în momentul în care și-au dat seama că din locuința acestora iese fum, informează ziarulclujean.ro.

RomaniaTV.net
29 mart. 2015, 14:51
Doi bătrâni din Cluj au fost găsiţi morţi în casă

Descoperirea a fost făcută pe strada Albiei din cartierul clujean Iris, în jurul orei 09.00. Vecinii celor doi soți, de 76 și 84 de ani, au fost alertați de fumul gros care ieșea din locuința acestora.

Au sunat la 112 și pompierii au intervenit la fața locului. Când au intrat în locuință, pompierii au avut parte de o scenă macabră.

Bărbatul de 84 de ani era căzut lângă pat, iar soția lui de 76 de ani era pe pat. Ambii erau morți, carbonizați, spun pompierii care au intrat în imobil.

„A fost o solicitare prin 112 în care eram anunțați că dintr-o locuință iese fum. Când au intrat colegii mei în imobil, focul ardea mocnit de mai mult timp și, din păcate, au fost găsite două persoane decedate. Este vorba de un bărbat și o femeie, ambii afectați de arderea din interiorul locuinței. Urmează să stabilim exact cauzele care au dus la producerea incendiului”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Cadavrele celor doi soți au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști trebuie să afle dacă cele două persoane au murit intoxicate cu fum sau din cauza arsurilor suferite.