Doi mari antrenori din Premier League, daţi afară în aceeaşi zi. Sam Allerdyce şi David Moyes puşi pe liber de Everton şi West Ham

Clubul Everton a anunţat, miercuri, că a renunţat la serviciile tehnicianului Sam Allardyce, care se afla în funcţie din noiembrie 2017.

16 mai 2018, 12:30
Doi mari antrenori din Premier League, daţi afară în aceeaşi zi. Sam Allerdyce şi David Moyes puşi pe liber de Everton şi West Ham

Sam a fost adus la echipă într-o perioadă dificilă, pentru a a ne aduce oanuumită stabilitate, şi îi suntem recunoscători. Totuşi, am decis, ca parte a planului nostru pe termen lung, să numim un nou antrenor în această vară şi vom începe acest proce imediat„, se arată pe site-ul clubului Everton. Sam Allardyce avea contract cu Everton până în iunie 2019.

Echipa Everton a terminat campionatul Angliei pe locul 8. Primele şapte formaţii din clasament vor participa în cupele europene în sezonul viitor.

De asemenea, clubul West Ham United a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de tehnicianul David Moyes, care avea un contract pe termen scurt cu gruparea din Premier League. „Ciocănarii” sunt interesaţi să-l aducă pe banca tehnică pe Paulo Fonseca sau Rafa Benitez. David Moyes îl înlocuise în funcţie pe croatul Slaven Bilic, în noiembrie 2017, şi a încheiat pe locul 13 în Premier League.