Doi polonezi, arestaţi de poliţia irlandeză în legătură cu uciderea imigrantului român

Doi bărbaţi polonezi sunt interogaţi de către poliţia irlandeză în legătură cu uciderea sâmbătă a unui român care sosire în această ţară de mai puţin de o săptămână, în căutarea unui loc de muncă, relatează Irish Independent în ediţia electronică de marţi.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 09:11
Doi polonezi, arestaţi de poliţia irlandeză în legătură cu uciderea imigrantului român

Cei doi suspecţi au fost arestaţi duminică la Cavan, precizează ziarul.

Costel Cătălin Creţu a fost înjunghiat în piept de către doi bărbaţi care au pătruns în apartamentul în care acesta locuia împreună cu partenera sa, Florentina Sicor, într-un complex pe strada Connolly Court, în centrul oraşului Cavan. Poliţia bănuieşte că românul a fost înjunghiat mortal în urma unei încăierări între atacatori şi un grup de persoane care a locuit anterior în complex.

Irish Independent citează Poliţia Română care a precizat că Creţu nu are cazier penal.

Pe de altă parte, ziarul Irish Times scrie că cei doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 30 de ani, fără să precizeze naţionalitatea acestora, suspectaţi de uciderea românului urmau să fie prezentaţi marţi în faţa unui tribunal.

Poliţia irlandeză a anunţat că a luat legătură atât cu poliţia şi autorităţile române, cât şi cu Interpolul, în cadrul investigaţiilor, potrivit Irish Times.