Doi tineri care urmau să se căsătorească, carbonizaţi în urma unui incendiu violent

Tragedie în prag de Sărbători. Doi tineri din Bihor care urmau să se căsătorească au murit carbonizaţi în urma unui incendiu violent care le-a cuprins casa.

22 dec. 2017, 11:32
Doi tineri care urmau să se căsătorească, carbonizaţi în urma unui incendiu violent

Dramă în două familii din satul bihorean Drăgăneşti. Doi tineri care urmau să se căsătorească, o fată de 25 de ani şi logodnicul ei în vârstă de 23 de ani, au murit asfixiaţi şi carbonizaţi, în noaptea de joi spre vineri.

În jurul orei 01:40, părinţii fetei au sunat la 112, anunţând că locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări şi că în interior există victime.

Când pompierii militari au ajuns, focul ardea violent la etajul casei şi la acoperiş.

„În urma acţiunii de căutare, pompierii militari au găsit în holul de la etajul locuinţei, două persoane carbonizate, respectiv fiica proprietarului în vârstă de 25 ani şi viitorul ginere, în vârstă de 23 ani”, se arată în comunicatul ISU.

Cel mai probabil, tinerii au fost treziţi din somn de incendiul violent, au încercat să se salveze, dar nu au mai reuşit să scape din capcana flăcărilor.

Tatăl fetei a avut nevoie de ajutorul paramedicilor, având arsuri de gradul I şi II la nivelul mâinilor şi al toracelui.

Potrivit ebihoreanul.ro, militarii din cadrul Secţiei de Pompieri Beiuş, care au intervenit la această tragedie, cred că incendiul a fost cauzat de un coş de fum deteriorat. Ei au reuşit să stingă incendiul în jurul orei 02:50, după ce flăcările au mai distrus 50 de metri pătraţi din acoperiş şi bunurile din două camere aflate la etaj şi casa scării.