DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE VIITORUL – CFR CLUJ: Un jucător ardelean aruncă bomba: „Hagi va lua titlul”

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE VIITORUL - CFR CLUJ: Un jucător important al CFR-ului a șocat cu ultima declarație: "Viitorul va lua titlul! Dacă era meci decisiv pentru noi, jucam". Viitorul - CFR Cluj este astăzi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport 1, Dolce Sport 1, Look și liveTEXT pe RomaniaTV.net.

13 mai 2017, 10:37
DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE VIITORUL – CFR CLUJ: Un jucător ardelean aruncă bomba: „Hagi va lua titlul”

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE VIITORUL – CFR CLUJ: Viitorul și FCSB se află la egalitate de puncte, fiecare cu câte 41, în timp ce Dinamo are 39 de puncte. Dacă nu ţinem cont de anunţul de ultimă oră făcut de Gigi Becali, care susţine că la egalitate de puncte cu echipa lui Hagi, FCSB ia titlul, în acest moment, Viitorul are prima șansă la titlu. Echipa lui Gică Hagi trebuie să câștige cu CFR Cluj pentru a lua campionatul. Chiar dacă FCSB se va impune în meciul contra celor de la CS U Craiova, Viitorul are avantajul meciurilor directe din play-off.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE VIITORUL – CFR CLUJ:

Echipele probabile

Viitorul (4-3-3): Rîmniceanu – Benzar, Ţîru, Mladen, K. Boli – N. Roșu, D. Dumitrescu, Casap – A. Chițu, Ţucudean, Fl. Coman

Antrenor: Gică Hagi

CFR Cluj (4-2-3-1): T. Marc – L. Rus, Larie, Horj, Peteleu – A. Mureșan, Filipe Nascimento – Deac, Ad. Păun, Nouvier – Omrani

Antrenor : Vasile Miriuță

Viitorul poate obține în această seară primul titlu din istorie. Echipa lui Gică Hagi o va întâlni începând cu ora 20:00 pe CFR Cluj. Partida se va disputa la Ovidiu și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Formația „Regelui” se luptă pentru trofeu cu FCSB și Dinamo.
Deși este la egalitate de puncte cu FCSB, Viitorul este principala favorită la titlu, iar dacă va câștiga cu CFR va fi campioană. Echipa lui Gigi Becali a contestat criteriul de departajare și consideră că în ca de egalitate ar trebui să se ia în considerare duelurile directe din tot sezonul, dar LPF a emis un comunicat prin care susține că, în caz de egalitate, se vor lua în considerare doar meciurile din play-off.
„S-a creat o presiune enormă în afara terenului din vorbe și din speculații. Noi nu am făcut nimic în afara terenului, nu am vorbit niciodată de adversari, nu se poate să faci așa, să inventezi lucruri”, a declarat Gică Hagi.
Pentru CFR meciul cu echipa lui Hagi este unul fără miză, dar ardelenii promit să-și apere corect șansele, chiar dacă s-au deplasat la Ovidiu fără 6 jucători importanți.
„Toţi colegii mei sunt profesionişti şi vor juca pe bune. Nu se pune problema. Cred că Viitorul ia titlul. Sunt mult mai motivaţi. Joacă cu titlul pe masă”, a spus Cristi Bud.

Cristi Bud nu va juca în această seară pentru CFR împotriva celor de la Viitorul. Atacantul și totodată golgeterul clujenilor are o accidentare minoră, dar uimește cu declarațiile pe care le face.

„Sunt un pic accidentat. Se ştie faptul că se termină contractul şi nu am vrut să risc. Nu am avut nicio discuţie de prelungire. Ultima a avut loc anul trecut. Atunci eram în formă, aşa e în România.

Nu pot spune că am avut o relaţie bună cu domnul Miriuţă. Am avut ghinion şi am fost dat la o parte. Se poate spune că eram apt de joc. Dacă era meci decisiv pentru CFR, eram acolo probabil şi jucam.

Toţi colegii mei sunt profesionişti şi vor juca pe bune. Nu se pune problema. Cred că Viitorul ia titlul. Sunt mult mai motivaţi. Joacă cu titlul pe masă”, a spus Bud la TV Digi Sport.

Pentru abonaţii Digi, meciurile pot fi văzute aici:

LIVE VIDEO VIITORUL – CFR CLUJ, AICI

LIVE VIDEO FCSB – CRAIOVA, AICI

LIVE VIDEO DINAMO – ASTRA, AICI

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE VIITORUL – CFR CLUJ: Viitorul – CFR Cluj este meciul care poate reprezenta consacrarea definitivă a echipei patronate și antrenate de Gheorghe Hagi, aflată la 90 de minute de primul titlu de campioană a României.

Viitorul a răspuns prin vocea lui Cristian Bivolaru la varianta SF lansată de Becali, cum că, la egalitate de puncte, FCSB ar fi campioană. 

„E un fonfleu ordinar. Mă bazez pe regulamet. Liga va publica în următoarele minute un nou comunicat care va întări sistemul de departajare. Nu vreau să comentez reacţiile altora. 

Nu există regulamente perfecte, dar de acolo la ce se întâmplă e cale lungă. E vorba şi despre respectul faţă de competiţie, de adversari şi de suporteri”, a declarat Cristian Bivolaru la DigiSport.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE VIITORUL – CFR CLUJ: . Cristian Bivolaru a anunțat că Hagi ar fi putut beneficia de un ajutor substanțial la meciul din această seară.

„Au vrut să vină 500 de oameni de la Istanbul, fani de-ai lui Galatasaray. Un gest extraordinar. Din păcate, nu aveam cum să-i ajutăm”, a mai precizat Bivolaru. 

Viitorul

Gheorghe Hagi: “S-a creat o presiune enormă în afara terenului din vorbe și din speculații. Noi nu am făcut nimic în afara terenului, nu am vorbit niciodată de adversari, nu se poate să faci așa, să inventezi lucruri. Păi la Pitești a dat gol Coman, născut în ’98, asta înseamnă că am denigrat competiția? Cei de la FCSB au cumpărat de la noi trei jucători și tot nu ne-au bătut. Acum îmi dau seama ce am riscat eu la meciul cu FCSB, când l-am băgat pe Casap, care are 18 ani. Antrenorii din stafful meu se uitau uluiți la mine, vă dați seama ce scenarii se făceau dacă pierdeam”.

► Echipa probabilă: Râmniceanu – Benzar, Ţâru, K. Boli, Cr. Ganea – N. Roșu, Mladen, Casap – A. Chițu, Ţucudean, Fl. Coman

► Rezerve: Buzbuchi, S. Rădoi, A. Ciobanu, D. Dumitrescu, Cicâldău, G. Iancu, Morar

► Manager tehnic: Gheorghe Hagi

CFR Cluj

Vasile Miriuță: “Acum 3 săptămâni se striga pe maşini prin Bucureşti ‘campionii, campionii’. Acum se spune că CFR a fost non-combat cu Dinamo? Nu, am jucat şi vom juca şi la Viitorul cu cea mai bună echipă pe care o am la dispoziţie. N-am dat vacanţă la nimeni. Voi alinia cea mai bună echipă. Nu mă interesează cine ia campionatul. Pe mine mă interesează să jucăm pentru noi, onoarea noastră şi suporteri, pentru că după declaraţiile făcute de patronul de la Steaua, săptămâna aceasta, mi s-au atacat şi jucătorii, prin Cluj. Nu e frumos, că şi eu aş putea să fac acelaşi lucru cu alţii”.

► Echipa probabilă: T. Marc – L. Rus, Larie, Horj, Peteleu – A. Mureșan, Filipe Nascimento – Deac, Ad. Păun, Nouvier – Bud

► Rezerve: Vâtcă, Sârbu, Al. Chiriţă, Šorša, L. Antal, D. Roman, Omrani

► Antrenor: Vasile Miriuţă

Meciurile all-time din Liga 1

18.10.2012: CFR Cluj – FC Viitorul 0 – 1 (Etapa 12)
A marcat: 0-1 Gabriel Iancu (21)

05.05.2013: FC Viitorul – CFR Cluj 0 – 2 (Etapa 29)
Au marcat: 0-1 Ciprian Deac (50), 0-2 Sergiu Buş (78)

10.08.2013: CFR Cluj – FC Viitorul 2 – 1 (Etapa 4)
Au marcat: 1-0 Paul Batin (36), 1-1 Cristian Gavra (51), 2-1 Paul Batin (75)

28.02.2014: FC Viitorul – CFR Cluj 1 – 1 (Etapa 21)
Au marcat: 1-0 Ionuţ Larie (72), 1-1 Vasile Maftei (90+2)

18.08.2014: FC Viitorul – CFR Cluj 0 – 2 (Etapa 4)
Au marcat: 0-1 Ciprian Deac (43), 0-2 Grégory Tadé (82)

15.03.2015: CFR Cluj – FC Viitorul 1 – 2 (Etapa 21)
Au marcat: 0-1 Henrique (26), 1-1 Giorgi Chanturia (39), 1-2 Răzvan Marin (41)

11.07.2015: FC Viitorul – CFR Cluj 2 – 2 (Etapa 1)
Au marcat: 0-1 Grégory Tadé (12), 0-2 Guima (15), 1-2 Florin Cernat (33), Florin 2-2 Cernat (56)

19.10.2015: CFR Cluj – FC Viitorul 1 – 2 (Etapa 14)
Au marcat: 0-1 Aurelian Chiţu (56), 1-1 Cristian López (64), 1-2 Romario Benzar (67)

21.10.2016: FC Viitorul – CFR Cluj 2 – 1 (Etapa 13)
Au marcat: 1-0 Gabriel Iancu (21 penalty), 2-0 Aurelian Chițu (45+2 penalty), 2-1 Cristian Bud (84)

05.03.2017: CFR Cluj – FC Viitorul 1 – 0 (Etapa 26)
A marcat: 1-0 Ciprian Deac (22)

09.04.2017: CFR Cluj – FC Viitorul 0 – 0 (etapa 5, play-off)