DOLCE SPORT LIVE VIDEO STEAUA-ASTRA. Duel european în Liga 1

DOLCE SPORT LIVE VIDEO STEAUA-ASTRA. Etapa a 7-a din Liga 1 continuă şi în ultima zi a săptămânii, când sunt programate două partide: CSMS Iaşi - FC Botoşani, de la ora 18.00, şi Steaua - Astra Giurgiu, de la ora 20.30.

11 sept. 2016, 11:32
DOLCE SPORT LIVE VIDEO STEAUA-ASTRA. Duel european în Liga 1

DOLCE SPORT LIVE VIDEO STEAUA-ASTRA

Click aici pentru a vedea meciul Steaua-Astra

Steaua îşi păstrează poziţia de lider al Ligii 1, în ciuda faptului că are un meci mai puţin jucat decât ocupanta locului secund, CS Universitatea Craiova. Oltenii au remizat sâmbătă seara la CFR Cluj, scor 0-0, şi rămân la un punct în spatele roş-albaştrilor, care astăzi s-ar putea distanţa de competitoare.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO STEAUA-ASTRA. „Va fi un meci între echipa campioană și formația care anul acesta își dorește să câștige tot ceea ce se poate. Va fi un meci foarte greu, Astra e o echipă foarte bună care s-a calificat în Europa League. Într-adevăr, noi suntem echipa care a investit foarte mulți bani și sper ca acest lucru să se vadă pe teren.

La ambele echipe au plecat foarte mulți jucători față de anul trecut. Noi am reușit să aducem jucători buni, să formăm un lot valoros și sper ca mâine seară Steaua să reușească să câștige toate cele trei punte. Mai sunt multe meciuri, deocamdată nu putem vorbi despre o viitoare campioană. Va fi un meci important, dar nu se va juca totul acum„, a prefaţat antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, acest duel.