DOLIU imens în lumea INTERLOPĂ. Unul dintre cei mai TEMUŢI lideri de CLAN, a MURIT

Celebrul Sofian, lider al temutului clan bucureștean Toboșarii, a murit. Sofian a început ca hoț de buzunare, în cartierul Ferentari, devenind apoi un apropiat al lui Fane Spoitoru.

23 ian. 2019, 11:05
DOLIU imens în lumea INTERLOPĂ. Unul dintre cei mai TEMUŢI lideri de CLAN, a MURIT

Sofian şi-a făcut mereu dreptate singur şi s-a implicat în numeroase lupte de stradă, scrie cancan.ro. Potrivit unor prieteni ai acestuia, Sofian era plecat la furat cu Fane Spoitoru în Germania, atunci când a intrat în conflict cu un grup de neonaziști. Grupul obișnuia să atace pe stradă și să bată imigranții români.

Cei doi au scos cuțitele și i-au înjunghiat pe agresori în văzul lumii, incident care a fost extrem de mediatizat atunci în Germania de Vest.

Citeşte şi Anunţ şocant al unui interlop celebru din România. Nu mai vrea să iasă din puşcărie

Ultimul supraviețuitor al generației sale, Sofian a murit la sfârșitul săptămânii trecute, iar vestea s-a răspândit pe rețelele de socializare, une curg mesajele de condoleanțe.

Prietenul său, Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja.