DOLIU în lumea muzicii. Chris Carney A MURIT la doar 35 de ani într-un accident rutier VIDEO

Chris Carney, fost cântăreț și star MTV și soțul actriței Tiffany Thornton, a murit într-un accident de mașină, la numai 35 de ani.

07 dec. 2015, 13:36

Accidentul s-a petrecut vineri, pe o autostradă din Hot Springs, Arkansas. Atât Carney, cât și șoferul său au murit pe loc, salvatorii ajunși fața locului declarând decesul acestora, imediat ce au ajuns la fața locului.

Citeşte şi SCHIMB DE FOCURI într-un magazin din SUA. O persoană a fost rănită

Se pare că bărbatul aflat la volan a pierdut controlul într-o curbă, iar mașina s-a izbit violent de un copac.

Carney a fost solist al trupei The Prom Kings, iar în 2006 a început o carieră în divertisment, împreună cu fratele său mai mic, cei doi fiind personaje principale în show-ul „Twentyfourseven”, de la MTV.

„Tiffany va fi mereu un membru al familiei Disney și ne rugăm pentru ea și pentru copiii ei, în aceste clipe dificile”, a declarat un purtător de cuvânt al postului Disney, despre soția lui Chris Carney, actrița Tiffany Thornton.

Carney era fiul primarului din Hot Springs, iar reprezentații municipalității au transmis un mesaj, la rândul lor: „Angajații și membrii ai conducerii sunt alături de primarul Ruth Carney, preotul Ken Carney și Tiffany Thornton Carney și de întreaga familie, în urma tragicului accident în care Chris Carney și-a pierdut viața. Fiți alături de ei și rugați-vă pentru ei”.

Chris Carney și Tiffany Thornton s-au căsătorit în anul 2011 și au doi copii.