DOLIU în mediul academic din Iaşi. Profesorul universitar doctor Gheorghe Romanescu a murit. Cum s-a întâmplat nenorocirea FOTO

Unul dintre cei mai cunoscuti profesori universitari din Iasi si-a gasit sfarsitul noaptea trecuta. Profesorul universitar doctor Gheorghe Romanescu, 59 de ani, a murit in conditii inca neelucidate azi-noapte. El se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, pe raza comunei Popricani.

04 oct. 2018, 09:11
DOLIU în mediul academic din Iaşi. Profesorul universitar doctor Gheorghe Romanescu a murit. Cum s-a întâmplat nenorocirea FOTO

La un moment dat i s-a facut rau si a tras masina pe dreapta cerand ajutor, scrie bzi.ro. Chiar in acele momente, un cadru medical trecea prin zona si s-a oprit sa-i acorde primul ajutor.

Citeşte şi Fiul unui profesor universitar din Iaşi a murit după ce a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia

In scurt timp, prof. univ. dr. Gheorghe Romanescu de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, respectiv Facultatea de Geografie si Geologie, avea sa intre in stop cardio-respirator.

Martorii au sunat la numarul unic de urgente 112 si au cerut ajutor. Profesorul era in stare critica. Un echipaj SMURD a ajuns la fata locului si a continuat manevrele de resuscitare.

Starea profesorului era in continuare critica, insa medicii au reusit sa-l stabilizeze. Imediat a plecat catre spitalul „Sfantul Spiridon”, insa, Gheorghe Romanescu a intrat din nou in stop cardio-respirator.

De aceasta data, nimeni nu a mai reusit sa-l salveze, declarandu-se intr-un final decesul.