Doliu pentru o fostă asistentă TV, pe care o vedeai în fiecare seară la Capatos. „Porţile Raiului s-au deschis pentru tine…”

O asistentă TV este în doliu. Mama ei s-a stins din viaţă, iar acum bruneta trece prin clipe cumplite.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 18:25

Mihaela Moise, cunoscut sub numele de „Meme”, trece prin clipe grele după ce mama sa a încetat din viaţă. Devastată de durere, fost reporter şi mai apoi asistentă la Un Show Păcătos, a postat pe Facebook un mesaj cutremurător.

„Porţile Raiului s-au deschis pentru tine, mamă! O să te iubesc la infinit! Dumnezeu să te ierte!”, a scris Meme pe contul ei personal de Facebook. Sute de oameni i-au scris mesaje şi şi-au exprimat regretul pentru pierderea suferită.

„Dacă aş avea aripi aş zbura până in cer sa îţi deschid porţile Raiului, mama mea, să nu te mai văd cum te chinui! Dar cum sa fac mama când aripile pe Pământ mi le dădeai tu? Fără tine nu mai am aripi..”, este un alt mesaj pe care Meme l-a scris pe Facebook.

Mihaela Moise, cunoscută sub numele de „Meme” are 32 de ani. A lucrat ca reporter pentru Antena 1 şi a fost asistentă în cadrul emisiunii „Un show păcătos”. Meme a fost iubita lui Luis Lazarus.