Donald Trump, ţinta miştourilor. Un cuvânt fără sens al preşedintelui SUA a stârnit o furtună pe internet FOTO

Un mesaj publicat de preşedintele american Donald Trump în noaptea de marţi spre miercuri, pe Twitter, a devenit viral, utilizatorii reţelei de socializare întrebându-se ce a vrut să spună liderul de la Casa Albă.

RomaniaTV.net
31 mai 2017, 10:43

În ciuda presei negative constante covfefe”, a scris Trump puţin după miezul nopţii, ora Washingtonului (7 ora României). Mesajul s-a încheiat aici, iar liderul de la Casa Albă nici nu l-a explicat, nici nu l-a continuat.

Mulţi dintre cei 31 de milioane de persoane care îl urmăresc pe Trump pe Twitter au fost uimiţi şi puţin îngrijoraţi, cu atât mai mult cu cât mesajul nu a fost şters timp de peste două ore. Alţii au fost, însă, doar amuzaţi de tweet. Mesajul a fost redistribuit de peste 120.000 de ori şi a primit peste 160.000 de aprecieri.

Dicţionarul Merriam-Webster, care verifică de regulă acurateţea şi corectitudinea tweeturilor lui Trump şi neologismele a decis că, de această dată, nu poate ţine pasul. „Se trezeşte. Verifică Twitter… Uh… Caută… Regretă că a verificat Twitter. Se culcă la loc”, a scris administratorului contului de Twitter al dicţionarului. Pe de altă parte, Urban Dictionary, care cataloghează termenii nou-intraţi în limba engleză, a introdus cuvântul pe site. „Ceva ce spui când eşti un imbecil care ar putea fi sau nu liderul lumii libere”, este explicaţia de pe portal.

Exemple de ironii pe seama lui „covefefe”: