Dorin şi Alin Cocoş vor să fie liberi după denunţuri.Azi află dacă măsura arestului preventiv va fi prelungită

Dorin şi Alin Cocoş au contestat prelungirea arestului în dosarul Retrocedărilor ilegale, iar procesul se judecă vineri la Înalta Curte‎. Alături de ei sunt şi Alina Bica, dar şi fostul ei consilier, Ionuţ Mihăilescu. Singurul care este cercetat în libertate din acest lot este Adriean Videanu.

06 mart. 2015, 07:11
Dorin şi Alin Cocoş vor să fie liberi după denunţuri.Azi află dacă măsura arestului preventiv va fi prelungită

Dorin Cocoş are pe numele său emis un mandat de arestare preventivă în dosarul Alinei Bica, provenit in despăgubirea ilegală de la ANRP, dosar în care este anchetat şi fiul sau, Alin Cocos, dar şi fosta şefă DIICOT.

Citeşte şi: Cum vor Dorin şi Alin Cocoş să scape de jumătate din pedeapsă

Judecătorii de la instanţa supremă vor decide vineri dacă resping sau acceptă contesţia la decizia de prelungire a arestului preventiv. Dacă le vor fi admise contestaţiile, cei din lotul ANRP 2 ar putea ieşi de la închisoare, cel puţin în arest la domiciliu.

Citeşte şi: Denunţul lui Dorin Cocoş: Am primit de la Stelu 4,8 milioane euro pentru rezolvarea unui dosar la ANRP VIDEO

Dorin şi Alin Cocoş şi-au recunoscut vinovăţia în faţa magistraţilor în dosarul ANRP 2. Mai mult au completat denunţuri împotriva Crinuţei Dumitran, despre care atât Dorin Cocoş cât şi fiul lui au recunoscut că a luat mită. Dorin Cocoş l-a denunţat şi pe Sergiu Diacomatu că a luat mită, lucru susţinut şi de fiul său, Alin Cocoş.