Cum vor Dorin şi Alin Cocoş să scape de jumătate din pedeapsă

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul său, Alin s-au gândit la o strategie ca să scape cu jumătate din pedeapsa pentru faptele lor. Potrivit România TV, După ce au făcut denunţuri, acum cei doi cer să fie judecaţi de la primul termen, pentru că îşi recunosc vinovăţia. Aşa au şanse să scape cu mai puţini ani de condamnare.

04 mart. 2015, 12:32
Cum vor Dorin şi Alin Cocoş să scape de jumătate din pedeapsă

Dorin şi Alin Cocoş cer să fie judecaţi de urgenţă după ce au făcut denunţuri pentru ca astfel să primească o pedeapsă cât mai mică.

Citeşte şi: Denunţul lui Dorin Cocoş: Am primit de la Stelu 4,8 milioane euro pentru rezolvarea unui dosar la ANRP VIDEO

În ultimul dintre denunţuri, Dorin Cocoş a scris alb pe negru cum a împărţit milioanele de euro primite de la Gheorghe Stelian în dosarul retrocedărilor ilegale. Milioanele erau împărţite în numerar, de multe ori cu sacoşa.

Alin Cocoş a confirmat şi el că milioanele de euro erau plimbate cu sacoşa. „Eram în biroul tatălui meu Cocoş Dorin la Euro Hotel când a înmânat domnului Diacomatu Sergiu o sacoşă din plastic despre care ştiam că conţine bani”, a scris Alin Cocoş.

Citeşte şi: Dorin Cocoş, fiul lui şi Alina Bica vor fi mutaţi din Arestul Poliţiei Capitalei în ÎNCHISOARE

Dorin Cocoş, fiul său şi Alina Bica se află în continuare în arest preventiv. Ei au fost trimişi în judecată în dosarul disjuns din cel privind afacerile de la ANRP.