DOSAR MICROSOFT: „Băieţii deştepţi” ştiau că sunt filaţi de serviciile secrete. Vezi DOVADA / VIDEO

Cancan.ro a demascat, joi, noi dedesubturi ale afacerii Microsoft. Filmări-bombă făcute în urmă cu zece luni, scot la iveală faptul că membrii reţelei aveau o "cârtiţă" în interiorul DNA şi SRI care îi informase că sunt urmăriţi.

30 oct. 2014, 18:52
DOSAR MICROSOFT: „Băieţii deştepţi” ştiau că sunt filaţi de serviciile secrete. Vezi DOVADA / VIDEO

Personajele-cheie ale afacerii „Microsoft”, destructurata de procurori, stiau cel putin din luna ianuarie a acestui an, ca anchetatorii se afla pe urmele lor. O dovedesc imaginile realizate la acea vreme de paparazzii cancan.ro.

Fostul jucator de tenis Dinu Pescariu, in prezent om de afaceri, este actualmente considerat drept intermediarul mitei din afacerea „Microsoft”. DNA il suspecteaza ca, prin mainile lui, ar fi trecut toti banii destinati personajelor din acest dosar. Dinu Pescariu ar fi fost, conform procurorilor, cel care impartea comisioanele cuvenite fiecaruia dintre cei implicate in afacere.

De cealalta parte, „platitorul” comisioanelor ar fi fostul reprezentant al companiei americane in Romania, Claudiu Florica, in prezent retras din fruntea Microsoft Romania, in afaceri pe cont propriu. La momentele cand se derulau afacerile ilegale, 2004 si 2008, sustin anchetatorii, el tinea fraiele gigantului american in tara noastra.

Imaginile obtinute in exclusivitate de paparazzii cancan.ro, incepand cu mijlocul lunii ianuarie 2014, sunt proba a faptului ca gruparea „Microsoft” fusese avertizata ca intrase in atentia DNA, iar toti cei implicati isi luasera masuri extreme de precautie.

Citeşte şi: Imagini ULUITOARE cu Dorin Cocoş înainte de arestare. Fostul soţ al Elenei Udrea s-a DISTRAT în CLUB VIDEO