Dosar penal pentru ameninţare după ce în faţa sediului PSD Timiş au fost găsite mai multe sticle arse

Mai multe sticle în care se afla cel mai probabil gaz au fost aprinse de persoane necunoscute în faţa sediului PSD Timiş, iar Poliţia a deschis dosar penal pentru ameninţare. Potrivit anchetatorilor, nu sunt urme vizibile de atac asupra clădirii şi nimeni nu a fost rănit.

RomaniaTV.net
31 mai 2018, 11:04
Dosar penal pentru ameninţare după ce în faţa sediului PSD Timiş au fost găsite mai multe sticle arse

Mai multe sticle au fost incendiate, joi dimineața, pe trotuarul de vizavi de sediul PSD Timiș de pe splaiul Tudor Vladimirescu, iar unele au explodat chiar în fața sediului partidului. Un timișorean care trecea prin zonă a anunţat Poliţia.

Poliţiştii au început cercetările şi vor viziona şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere care sunt instalate pe imobilul ce adăposteşte sediul filialei judeţene a PSD.

„Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare, iar în prezent se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii acestui eveniment cât și identificarea autorilor”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, citat de tion.ro.

În momentul în care sticlele au fost aprinse, în clădire nu se afla nimeni.