Dosar penal pentru o familie de romi, care a întins un cort în stradă, pentru logodna a doi copii

Poliţiştii din Târgu-Jiu au deschis, miercuri, un dosar penal pe numele unei femei de 48 de ani, care a pus cortul pentru o petrecere de logodnă pe o stradă din oraş, aici urmând să se desfăşoare o logodnă la care sunt invitaţi circa 150 de oameni.

27 sept. 2017, 17:56
Dosar penal pentru o familie de romi, care a întins un cort în stradă, pentru logodna a doi copii

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Andreri Lazăr, organizatorul petrecerii nu a putut prezenta documentele cerute de agenţi, pentru amplasarea cortului, astfel că a fost întocmit un dosar penal.

„Au făcut verificări la faţa locului, pe strada Măgura. Au constatat că a montat un cort pe carosabil. S-a întocmit dosar penal pentru îngreunarea sau împiedicarea circulaţiei pe drumurile publice şi i s-a pus în vedere femeii de 48 de ani să desfiinţeze imediat cortul instalat acolo. Este o petrecere”, a declarat Lazăr.

Unul dintre vecini a declarat că în cort ar urma să se desfăşoare o logodnă între doi copii.

„Nu au renunţat la cort. Este o logodnă între doi copii de 14 şi 15 ani. Se aude muzica din capătul străzii. Se aude că vine formaţia lui Salam, dar Salam oricum nu a ajuns, deocamdată”, a spus vecinul, potrivit Mediafax.

Petrecăreţii, de etnie romă, au continuat să se distreze, la eveniment fiind aşteptată să întreţină atmosfera formaţia lui Florin Salam.

Citeşte şi DOSAR PENAL dacă nu daţi muzica încet după ce vă sună poliţistul la UŞĂ