Dosarul ANRP 4. Crinuţa Dumitrean, MUTATĂ la Spitalul Penitenciar Rahova. Este ÎNSĂRCINATĂ în luna a opta

Crinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP, arestată preventiv în dosarul deputatului Ioan Oltean, a fost mutată la Spitalul Penitenciar Rahova. Însărcinată în luna a opta, femeia ceruse încă de vineri seara să fie dusă la maternitate din sala de judecată.

29 nov. 2015, 19:14
Dosarul ANRP 4. Crinuţa Dumitrean, MUTATĂ la Spitalul Penitenciar Rahova. Este ÎNSĂRCINATĂ în luna a opta

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, sâmbătă, ca omul de afaceri Mihai Rotaru, Sergiu Diacomatu, Lăcrămioara Alexandru şi Rodica Constantinovici, foşti membri în comisia ANRP, evaluatorul Sergiu Negurici, dar şi fosta şefă ANRP, Crinuţa Dumitrean, să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile în dosarul penal al deputatului Ioan Oltean. Crinuţa Dumitrean a fost plasată în arest preventiv în ciuda faptului că este însărcinată în luna a opta.

Citeste şi: Crinuţa Dumitrean, Mihai Rotaru şi alte patru persoane, ARESTAŢI PREVENTIV în dosarul lui Ioan Oltean

Cele 6 persoane arestate în dosarul ANRP 4, Mihai Rotaru, Sergiu Diacomatu, Rodica Constantinovici, Lăcrămioara Alexandru, Sergiu Negurici și Crinuța Dumitrean își pregătesc apărările pentru contestația care urmează să se judece, pentru că aceștia au atacat decizia luată sâmbătă de Înalta Curte de Casație și Justiție.

După apariția motivării deciziei de arestare, la Curtea Supremă se va fixa un termen la care se va judeca această contestație, iar aceasta va fi decizia finală în ceea ce privește soarta celor șase pentru următoarele 30 de zile, scrie B1 tv. 

Potrivit procurorilor, fosta șefă a ANRP, Crinuța Dumitrean, la ordinul lui Ioan Oltean, ar fi intervenit la alți membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor pentru acordarea ilegală a unui titlu de proprietate, la un preț supraevaluat.