Autocar cu 40 de pasageri, implicat într-un accident rutier în Vrancea. O persoană a murit, alta a fost grav rănită

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost grav rănită, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară şi care s-a produs pe DN 2 (E85), în judeţul Vrancea. În autocar se aflau aproximativ 40 de pasageri.

08 oct. 2017, 13:57
Autocar cu 40 de pasageri, implicat într-un accident rutier în Vrancea. O persoană a murit, alta a fost grav rănită

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.30 la ieşirea din localitatea Dumbrăveni, unde un autocar şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, în urma accidentului au fost grav rănite două persoane din autoutilitară, ambele fiind transportate cu ambulanţele la spital. În cazul uneia dintre victime a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Una dintre victime, care se afla în stare foarte gravă, a murit la Spitalul Judeţean din Focşani.

Conform Poliţiei Judeţene Vrancea, persoana decedată este un bărbat de 35 de ani care se afla în dubiţa implicată în accident şi care a murit la Spitalul Judeţean din Focşani. Cel de-al doilea rănit, care se afla tot în dubiţă, este spitalizat în stare gravă.

De asemenea, în accident a fost rănit şi şoferul autocarului, care însă are leziuni uşoare. În autocar se aflau aproximativ 40 de oameni care plecaseră de la Suceava spre Bucureşti, autocarul făcând curse pe acest traseu. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, mai precis ploaie, spun poliţiştii. De asemenea, în zonă au loc lucrări de refacere a carosabilului.