Draga Olteanu Matei are probleme de sănătate şi se află în spital

Îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei are probleme serioase de sănătate. Ea este internată la spitalul din Piatra Neamț, unde a ajuns în cursul zilei de duminică, 29 aprilie, într-o stare deloc bună, conform tvmneamt.ro. 

03 mai 2018, 07:45
Draga Olteanu Matei are probleme de sănătate şi se află în spital

UPDATE: „Doamna a fost internată la noi de duminică, fiind sub supravegherea medicilor. Legat de starea dumneaei nu vă pot oferi mai multe detalii, fiind vorba despre respectarea legislaţiei privind confidenţialitatea datelor pacienţilor“, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Daniela Burghelea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Potrivit unor surse medicale, starea actriţei nu este gravă, aceasta urmând a fi externată în câteva zile, ea având probleme medicale apărute pe fondul vârstei înaintate.

Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate pe fondul vârstei destul de înaintate. Din fericire, se pare că ce a fost mai greu a trecut și actrița va mai rămâne internată cel puțin două zile, starea să fiind în curs de ameliorare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Neamţ, dr. Burghelea Daniela, a confirmat faptul că actriţa este internată şi astăzi, joi, fără a ne oferi amănunte despre diagnostic. 

Draga Olteanu Matei are 84 de ani și de mai mulți ani a ales să se stabilească la Piatra-Neamț, unde locuiește la o cunoscută pensiune din oraș. Draga Olteanu Matei este născută la 24 octombrie 1933, la București și este o apreciată actriță de comedie, ce a jucat pe scenă Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune.

Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri în Televiziune.