Dragnea, despre lipsa de reacţie a lui Iohannis la ameninţările lui Putin: „S-a dus la maraton”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat, luni, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis după ameninţările preşedintelui rus Vladimir Putin, precizând că reacţia a fost "de o violenţă rară". "Am fost mândri că suntem conduşi atât de bine, pe această cale a maratonului", a spus Dragnea.

30 mai 2016, 12:18
Dragnea, despre lipsa de reacţie a lui Iohannis la ameninţările lui Putin: „S-a dus la maraton”

Liviu Dragnea a comentat, luni, la Timişoara, ameninţările făcute de Putin la adresa României şi Poloniei. Liderul PSD l-a ironizat pe Klaus Iohannis, care nu a avut nicio reacţie după declaraţiile preşedintelui Federaţiei Ruse.

Reacţia statului român la ameninţările lui Putin a fost una de o violenţă rară. S-au dus la un maraton. Deci cred că Putin la ora asta şi tot Ministerul Apărării din Rusia, tremură, se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea ameninţare cu un maraton este de o violenţă nemaîntâlnită şi ne-a speriat inclusiv pe noi. Deci reacţie foarte puternică, adică toţi am fost mândri că am fost români şi că suntem conduşi atât de bine, pe această cale a maratonului„, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, la Atena, că România şi Polonia s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruseşti, deoarece găzduiesc elemente ale scutului american anti-rachetă.

Carmen Iohannis a participat, sâmbătă, la un semimaraton la Sibiu. Preşedintele Klaus Iohannis a fost şi el prezent la Sibiu, susţinându-şi soţia de pe bicicletă.