Dragnea: Un senator ne-a zis că Gabriel Oprea a avut discuţii cu Iohannis despre fuziunea PNL-UNPR. VIDEO

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că un senator, fost UNPR, actual PSD, i-a transmis că fostul preşedinte al UNPR, Gabriel Oprea, le-a spus parlamentarilor progresişti că a discutat inclusiv cu Klaus Iohannis despre fuziunea PNL-UNPR.

30 iun. 2016, 12:23
Dragnea: Un senator ne-a zis că Gabriel Oprea a avut discuţii cu Iohannis despre fuziunea PNL-UNPR. VIDEO

Un senator, care venit la noi şi a zis că nu vrea să mergă la PNL, ne-a spus că domnul Oprea le-a spus că inclusiv cu domnul Iohannis a discutat subiectul ăsta. Mi se pare o informaţie care dacă se dovedeşte a fi adevărată e foarte grav. Domnul Oprea, domnul Steriu şi domnul Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut în trei sau câte doi discuţii pe această temă pentru că ar fi o implicare neconstituţională a preşedintelui în viaţa partidelor„, a declarat Liviu Dragnea la Târgoviște, unde are loc reuniunea CExN al PSD.

Întrebat dacă în acest context PSD se gândeşte la o suspendare din funcţie a şefului statului, Dragnea a răspuns că „informaţia trebuie lămurită”. „Poate a fost o glumă a domnului Oprea sau un neadevăr, dar e o informaţie care circulă şi care trebuie lămurită”, a mai spus Dragnea.

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a negat, joi, că negocierea cu PNL ar fi fost decisă în cadrul unei întâlniri cu preşedintele Iohannis.

Informaţiile despre prezenţa mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan. Adevărul este că am fost la Cotroceni, dar nu să negociez. Adevărul e că nu am fost singur la Cotroceni, dar nu cu Gabriel Oprea, ci cu Liviu Dragnea si Vasile Blaga si Alina Gorghiu, când toţi preşedinţii partidelor politice parlamentare am participat la consultarea cu partidele politice pe tema Brexit„, a scris Valeriu Steriu, pe Facebook.