Dragnea despre completul de judecată din dosarul său: E nelegal. O să studiez cu avocaţii ce demersuri putem face

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat joi, referitor la completul de judecători de la ÎCCJ, care se ocupă de dosarul său privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, că acesta este nelegal şi că se va consulta cu avocaţii pentru a vedea ce demersuri se pot face.

RomaniaTV.net
27 sept. 2018, 10:33
Dragnea despre completul de judecată din dosarul său: E nelegal. O să studiez cu avocaţii ce demersuri putem face

„O să studiez cu avocaţii mei ce demersuri putem face, este nelegal (completul de judecată – n.r.) pentru că legea, nu mai ştiu cât, care a modificat 304, spune cu totul altceva şi noi considerăm că este nelegal. O să vorbesc cu avocaţii azi şi mâine să vedem ce demersuri putem face”, a spus Dragnea, la Parlament.

Întrebat dacă va exista un demers pe această temă şi în Parlament, Dragnea a răspuns: „Nu, nu văd de ce”.

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a susţinut recent că se urmăreşte să fie băgat la puşcărie de un complet de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie făcut cu încălcarea legii.

„Vor să mă bage la puşcărie cu un complet făcut cu încălcarea legii. Legea spune că preşedinţii completelor sunt repartizaţi aleatoriu. ÎCCJ a adoptat o decizie prin care legea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019. De ce? Ca să desemneze două complete nelegal. Vom contesta, sigur, dar tot la ei”, a spus Dragnea la Antena 3.