Dragnea, despre şefia Camerei: Noi avem nevoie de oameni în teritoriu ca să câştigăm alegerile parlamentare

Funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a treia cea mai importantă în stat, nu este tocmai de valoare în opinia liderului social-democrat. Liviu Dragnea consideră că este mai important ca PSD să aibă oameni în teritoriu pentru câştigarea alegerilor parlamentare.

14 iun. 2016, 13:53
Dragnea, despre şefia Camerei: Noi avem nevoie de oameni în teritoriu ca să câştigăm alegerile parlamentare

Preşedintele PSD a mai precizat că şefia Camerei va fi ocupată de un interimar până când mandatul actualului Parlament va expira.

”Aşa cum am spus mereu în ultima perioadă, nu consider că acum această funcţie e esenţială şi merită atâta patimă şi dezbatere. Obiectivul meu şi al PSD e câştigarea alegerilor parlamentare. În aceste condiţii, am avut mereu asta în minte: am nevoie de toţi oamenii lângă mine pentru campanie.

Citeşte şi: Dragnea, despre şefia Camerei: Această funcţie are acum valoare zero. Mie mi-ar fi ruşine să ocup funcţia asta

De săptămâna viitoare fiecare coleg va primi acţiuni pe care trebuie să le întreprindă. Au fost vehiculate mai multe nume, Ponta, Iordache, Plumb, ştefan. De toţi PSD are nevoie în teritoriu pentru a organiza şi pregăti alegerile. Astfel, propunerea mea a fost să nu nominalizăm pe nimeni, ci să mergem până la finalul mandatului acestui Parlament cu intermar desemnat de Biroul Permanent al Camerei”, a declarat liderul PSD.

Dragnea a insistat că ”este foarte important să dai cu ciocănelul acolo, dar acum noi toţi vrem să câştigăm alegerile”.