Drama actriţei Aimee Iacobescu trăieşte într-o sărăcie lucie: N-am nici bani de pâine. N-am decât să mor de foame

Situaţie dramatică pentru actriţa Aimee Iacobescu. După 40 de ani de activitate pe scenă, marea actriţă nu mai are nici bani de pâine. Cei de la Uniter, singurii care o pot ajuta, i-au transmis că mai are de aşteptat. Şi asta pentru că înaintea ei sunt alţii care merită indemnizaţia!

26 nov. 2015, 06:56
Drama actriţei Aimee Iacobescu trăieşte într-o sărăcie lucie: N-am nici bani de pâine. N-am decât să mor de foame

La 69 de ani, celebra actriţă Aimée Iacobescu trăieşte o adevărată dramă. Toată pensia ei se duce pe medicamente, iar în portofel mai rămâne doar cu 40 de lei pentru facturi şi mâncare. Disperată, a ajuns să-şi vândă obiectele de valoare din casă.

„Tratamentul format doar din medicamente compensate, cu reţetă de la medicul de familie, înseamnă toată pensia mea. După ce cumpăr pastilele rămân cu mai nimic… 40 de lei. Şi pensia mamei mele se duce aproape toată pe medicamente, iar singurele economii le putem face la mâncare. Acum n-am nici bani de pâine. Mai rău decât acum n-am cum să mai ajung”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Aimée Iacobescu.

Actriţa îşi pusese speranţa într-o indemnizaţie de merit de la Uniunea Teatrală din România, dar spune că i s-a transmis, pe un ton cinic, „să mai aibă răbdare”.

„Îndeplinesc toate condiţiile de acordare. L-am sunat pe preşedintele UNITER, Ion Caramitru, şi mi-a spus că până mi se va acorda această indemnizaţie mai durează ani şi că înaintea mea sunt alţii cu mai multe merite… Mi s-a părut jignitor. Aşa că, până atunci, n-am decât să mor de foame. Şi singura speranţă era la UNITER. Acum nu mai am nicio ieşire”, a mai spus Aimee Iacobescu, potrivit ziarulring.ro.