DRAMĂ. Copilul creatoarei de modă, moartă în accident, nu ştie că şi-a pierdut familia VIDEO

Băieţelul de şase ani, singurul supravieţuitor al groaznicului accident din Baia Mare în care a pierit familia unei creatoare de modă, a fost salvat de medici. Starea lui este în continuare gravă, iar apropiaţii nu i-au putut da încă vestea cumplită că a rămas orfan, informează România TV.

27 apr. 2015, 13:04
DRAMĂ. Copilul creatoarei de modă, moartă în accident, nu ştie că şi-a pierdut familia VIDEO

Kevin a supravieţuit ca prin minune oribilului accident. Medicii fac eforturi supraomeneşti pentru ca băieţelul de 6 ani să trăiască.

Citeşte şi Copilul creatoarei de modă moarte în accidentul din Satu Mare a ieşit din comă

Kevin este sedat, însă a vorbit puţin cu medicii. Nimeni nu are însă curajul să-i spună că a rămas singur pe lume, fără părinţi şi fratele său mai mare. La şcoala lui Iannis, băieţelul de 9 ani al creatoarei de modă, banca i-a fost transformată într-un adevărat altar de flori şi lumânări iar pe tablă, copiii îi transmit „Ai fost ca o rază de soare pentru noi”.

Colegii de breaslă ai Semidei Sărmăşag nu-şi revin nici ei din şoc. Creatoarea de modă de 37 de ani renunţase la o slujbă bună la bancă pentru a-şi urma visul.

Citeşte şi Imagini ŞOCANTE cu accidentul în care a murit creatoarea de modă. VIDEO

În accident a pierit şi soţul ei, un prosper om de afaceri.

„Am fost printre primii care au ajuns la faţa locului, mi s-au înmuiat picioarele, nu mi-a venit să cred deloc ce mi-au văzut ochii”, a spus un coleg de-al bărbatului.

Designerii din Baia Mare îi vor aduce pe scenă colecţia pe care creatoare de modă visa să o lanseze în această vară.

Citeşte şi TRAGEDIE: O cunoscută creatoare de modă a murit într-un accident rutier