Copilul creatoarei de modă moarte în accidentul din Satu Mare a ieşit din comă

Cunoscuta creatoare de modă, Semida Sărmăşag (37 de ani) din judeţul Maramureş, soţul acesteia, Ioan Radu Sărmăşag (49 de ani) şi unul dintre copiii lor, Ianis, în vârstă de 8 ani au murit în această seară (azi, 25 aprilie) într-un accident de circulaţie ce a avut loc între localităţile Negreşti-Oaş şi Bixad. În maşină mai era şi celălat copil al acestora, Kevin, de 5 anişori, care a fost transportat în stare gravă la spital.

RomaniaTV.net
26 apr. 2015, 17:03
Copilul creatoarei de modă moarte în accidentul din Satu Mare a ieşit din comă

Kevin, băiatul de 5 anișori al familiei Sărmășag, cea implicată sâmbătă (25 aprilie) seara în tragicul accident petrecut între Negrești-Oaș și Bixad, eveniment rutier soldat cu trei morți, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Potrivit medicilor copilul este stabil, conștient și în afara oricărui pericol.

„Băiatul este internat pe Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Costantin Opriș” Baia Mare. Nu este comatos, este stabil. Chiar a vorbit”, le-a declarat jurnaliștilor de la ActualMM.ro, managerul unității medicale, dr. Sorina Pintea.

Vă reamintim că în teribilul accident de sâmbătă seara și-au pierdut viața mama și tatăl lui Kevin, adică Semida și Ioan Radu Sărmășag, respectiv frățiorul acestuia, Ianis, în vârstă de 8 ani.