Drama familiei Coman. Cine este românul mort în atentatul de la Nisa VIDEO

Ministerul de externe a confirmat marţi că românul dat dispărut după atentatele de la Nisa. Cristian Coman avea 34 de ani, iar soţia şi copilul său sunt şi ei răniţi grav, într-un spital din Franţa. Acasă la Rovinari, rudele sunt copleşite de durere.

19 iul. 2016, 14:24
Drama familiei Coman. Cine este românul mort în atentatul de la Nisa VIDEO

Cristian Coman avea 34 de ani şi a fost declarat oficial decedat după lungi proceduri de identificare. În seara atentatului, el se afla împreună cu soţia şi copilul pe faleza unde un terorist a intrat cu tirul în mulţime.

Ultima dată când am vorbit cu ei a fost joi seara, în jur de 10 fără ceva, cu o jumătate de oră înainte de atentat. După aceea s-a pierdut orice legatură cu el. Au încercat să îi contacteze şi pe fratele meu şi pe Adriana, niciun răspuns. Dupa care şi-au dat seama că ceva s-a întâmplat„, a declarat sora victimei, pentru România TV.

Citeşte şi Un român a fost identificat printre morţii din atentatul de la Nisa. Bărbatul este tatăl copilului aflat în comă

La trei zile după atentat, soţia şi copilul au fost găsiţi în două spitale din Nisa. Despre Cristian, tot nu se ştia nimic. Până la urmă, s-a confirmat ceea ce era se temeau cel mai mult autorităţile. Cristian a fost descoperit printre victimele iniţial neidentificate ale atentatului. Cristian Coman avea 34 de ani şi era din Rovinari. De mai multă vreme, el locuia cu soţia sa Adriana, şi fiul Denis, în Austria. Ei se aflau în vacanţă la Nisa când a avut loc atentatul. Mama lui Cristian Coman se află internată într-un spital din Cluj, fiind grav bolnavă, în stadiu terminal.

Între timp, pe contul special de Facebook SOS Nice, încă un cuplu de români apare ca dispărut după atentatul de la Nisa, dar ministerul de externe nu confirmă informaţia.

Pe acelaşi cont de facebook a mai apărut acum o informaţie: încă un român în vârtă de 40 de ani ar fi de negăsit. Se numeşte Barbu Ştefan Valentin şi nimeni nu l-a mai văzut după tragedia din Franţa.