Drama neştiută a lui Ştefan Bănică Jr. Şi-a pierdut fratele într-un accident cumplit. Singura imagine în care apar împreună FOTO

In spatele unui chip mereu vessel si plin de energie, indragitul artist Stefan Banica Jr. ascunde o drama de care foarte putini stiu. 

17 ian. 2018, 11:29

Cantaretul a avut un frate de tata care a murit intr-un cumplit accident de masina, in 2001, scrie stirilekanald.ro.  Alexandru Silviu Banica, fiul lui Stefan Banica cu o altă femeie, nu cu mama artistului, era cu 8 ani mai mic decat actorul, iar relatia dintre cei doi era una apropiata, cantaretul sprijinindu-l pe Alex din toate puterile. Tanarul era cunoscut printre prieteni drept „Babanu”.

Citeşte şi Mara Bănică aşteaptă O MINUNE. „Am aflat ca are METASTAZE”

Alexandru s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Soferul, care a pierdut controlul volanului, a supravietuit.

Alexandru, fratele lui Stefan Banica Junior, este inmormantat la Cimitirul Reinvierea, acolo unde odihneste si tatal artistului, regretatul actor Stefan Banica Senior, care s-a stins din viata in anul 1995.

Stefan Banica Junior nu si-a uitat fratele disparut in mod tragic, astfel ca merge frecvent la cimitirul unde este inmormantat acesta pentru a aprinde lumanari.