DRAMA româncei violate de doi militari americani în Italia. Copilul ei se ZBATE între viaţă şi moarte

Drama româncei violate de doi militari americani în Italia este departe de a se fi sfârşit. Femeia a fost victima unui viol în grup în vara acestui an, când era însărcinată în şapte luni. Românca a adus pe lume un copilaş care se zbate acum între viaţă şi moarte. Agresorii se află în arest, în cazarmele de pe teritoriul Italiei, ţară care a refuzat să îi extrădeze în Statele Unite.

RomaniaTV.net
17 oct. 2014, 11:20
DRAMA româncei violate de doi militari americani în Italia. Copilul ei se ZBATE între viaţă şi moarte

Copilul se află la terapie intensivă, la neonatologie, după ce s-a născut cu o gravă insuficienţă respiratorie şi cu o greutate foarte mică. Oficialii italieni încearcă să afle dacă abuzurile suferite de mama sa i-au provocat aceste grave probleme de sănătate. Momentan, s-a deschis şi un cont destinat strângerii de bani pentru micuţ.

Drama s-a petrecut pe 15 iulie, în apropierea oraşului Vicenza, din nordul Italiei. Cei doi militari americani, dintre care unul are antecedente similare, au luat-o pe românca de 24 de ani cu maşina şi au dus-o în câmp. Timp de trei ore au bătut-o şi au violat-o, apoi au fugit cu 40 de euro pe care tânăra îi avea asupra ei.

„Aici este vorba despre agresiune sexuală în grup, cu consecinţe foarte grave, despre răpire, despre tâlhărie, pentru că i-au luat cei 40 de euro, pe care fata i-a câştigat în ultimele ore din activitatea ei”, a spus o avocată care o reprezintă pe tânăra din România.

Îngrozit de ce-l aşteaptă, unul dintre agresorii româncei a încercat să îşi ia viaţa. El a mai fost acuzat şi toamna trecută că a încercat să violeze o minoră, tot în Vicenza. Culmea, americanul a ajuns în acelaşi spital în care a stat internată şi românca. Medicii s-au luptat timp de 10 zile să îi salveze viaţa tinerei şi a pruncului nenăscut.

Cazul prostituatei violate a creat tensiuni între Roma şi Washington, fiindcă Statele Unite vor ca cei doi militari să fie judecaţi în ţara lor de origine. Ministrul italian al Justiţiei, însă, a refuzat extrădarea lor, afirmând că asta ar fi doar o strategie prin care Washingtonul vrea să-i scutească pe soldaţi de consecinţele propriilor fapte.