COMPLICAŢII PENTRU Michael Schumacher. Drama prin care trece soţia pilotului

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. De atunci, Corinna Schumacher a stat numai lângă patul de spital. 

27 feb. 2014, 07:32
COMPLICAŢII PENTRU Michael Schumacher. Drama prin care trece soţia pilotului

Timpul s-a oprit in loc pentru Corinna Schumacher in data de 29 decembrie, cand sotul sau a suferit un tragic accident pe o partie de schi din statiunea franceza Meribel.

De atunci, doamna Schumacher traieste un adevarat cosmar. Este prezenta zilnic la spitalul din Grenoble si face tot posibilul pentru a ajuta la recuperarea fostului campion mondial.

Din momentul accidentului, Corinna Schumacher a stat tot timpul la capataiul sotului ei. Convinsa ca il va ajuta sa-si revina, Corinna ii vorbeste neincetat: ii prezinta ultimele stiri si imparte amintiri.

Accidentul si-a pus insa amprenta destul de serios, iar doamna Schumacher pare de nerecunoscut. „Este extenuata si trasa la fata”, spun cei care au vazut-o recent.

Din 29 decembrie, viata ei se invarte in jurul spitalului din Grenoble. Chiar si masa o ia la un restaurant al spitalului.

„Corinna nu este bine, dar incearca sa fie puternica si sa-l ajute pe Michael. Nu se inconjoara de ganduri negative. Incearca sa incurajeze pe toata lumea si le cere prietenilor sa fie pozitivi in preajma lui Michael”, afirma Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, potrivit ziare.com.

Michael si Corinna Schumacher s-au cunoscut in urma cu 22 de ani, pe un circuit de Formula 1. La acel moment, Corinna avea o relatie cu coechipierul lui Schumacher, Heinz Halard Frentzen.