Ducesa de Cambridge se simte din ce în ce mai rău. Starea ei ar putea pune sarcina în PERICOL

Ducesa de Cambridge, care are probleme cu sarcina din cauza greţurilor matinale repetate, a scăzut foarte mult în greutate, iar starea ei ar putea pune sarcina în pericol. Kate se confruntă în continuare cu greţuri severe, chiar dacă mai are puţin şi intră în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

13 oct. 2014, 07:37
Ducesa de Cambridge se simte din ce în ce mai rău. Starea ei ar putea pune sarcina în PERICOL

Sarcina îi dă mari bătăi de cap ducesei de Cambridge. Kate suferă de „vărsături severe” din cauza sarcinii, o formă de greţuri violente din cauza cărora a fost spitalizată la prima sarcină. Situaţia este atât de gravă încât Kate şi-a anulat majoritatea vizitelor programate pentru luna în curs.

Kate a primit instrucțiuni clare din partea medicilor și trebuie să le urmeze întocmai dacă vrea ca sarcina ei să evolueze normal și să nu mai ajungă în spital.

Citeşte şi Furtună în Paradis: Kate şi William se CEARTĂ pentru prima dată. Află ce motiv au

Kate va trebui să urmeze cu sfinţenie tratamentul împotriva grețurilor, să bea apă foarte des, dar în cantități mici, și să mănânce alimente uscate, pentru că pe celelalte există riscul să le vomite imediat. De asemenea, are nevoie de multă odihnă pentru că este foarte slăbită.
 
Ducesa a cerut astfel ajutorul mamei sale, Carole Middleton, pentru a putea face faţă greturilor severe de care suferă.
 
„Kate se simte atât de rău că vrea doar să stea cu familia să şi să nu mai fie în atenţia publicului. Ea este extrem de apropiată de Carole, care este o bunică dedicată. Cu ea şi cu dădacă, Maria, Kate beneficiază de tot ajutorul de care are nevoie acum când nu se simte deloc bine. La Bucklebury este se simte relaxată şi în largul ei”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

Kate este însărcinată cu al doilea copil, a cărui naştere este prevăzută în 2015. Primul copil al celor doi, care s-au căsătorit în aprilie 2011 sub ochii câtorva miliarde de telespectatori, s-a născut pe 22 iulie 2013. George Louis Alexander şi-a sărbătorit prima aniversare în cadrul unei petreceri private organizate de părinţii lui, unde a fost înconjurat de prieteni şi de membri ai familiei, printre care s-a aflat şi regina. Fie că va fi fată sau băiat, viitorul bebeluş va fi al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după fratele lui, George, şi înaintea prinţului Harry, încheie AFP.

Citeşte şi BOMBĂ despre sarcina lui Kate Middleton. Vestea care a ISTERIZAT Marea Britanie