Furtună în Paradis: Kate şi William se CEARTĂ pentru prima dată. Află ce motiv au

Feriţi, îndrăgostiţi dar... Cel mai îndrăgit cuplu din Marea Britanie, Kate Middleton, ducesă de Cambridge şi prinţul William au ajuns într-u n punct de cotitură, între ei apărând divergenţe serioase, dezvăluie presa britanică.

06 sept. 2014, 15:09

Obiectul dezacordurilor dintre Kate şi William este unul clasic şi cât se poate de firesc. Ei nu au reuşit să ajungă la o înţelegere privind numărul de copii pe care vor să îi aibă, scrie revista Express.

În timp ce ducesa de Cambridge doreşte să îi aducă prinţului George mai mulţi frăţiori, ea dorindu-şi să aibă cel puţin trei copii, deoarece vrea să ureze modelul familiei din care provine şi în care are o soră şi un frate de care este foarte apropiată, după cum a dezvăluit o persoană apropiată cuplului.

Citeşte şi PRINŢUL GEORGE, noul vlăstar al familiei regale britanice, îşi face prima vacanţă din viaţa lui în CARAIBE

Dar şi William pare să aibă visurile lui care nu sunt tocmai aceleaşi ca ale soţiei sale. Se pare că el vrea să se dedice noii sale meserii, aceea de pilot pe elicoptere-ambulanţă, ca să salveze vieţi, meserie în care se specializează acum.

Se pare însă că ducesa de Cambridge îşi va realiza o parte din planul său măreţ de mamă consacrată, surse apropiate cuplului spunând că ar putea fi însărcinată cu al doilea copil. Deocamdată, cuplul princiar nu a făcut niciun anunţ public referitor la o nouă sarcină pe care ar purta-o Kate.