Helmuth Duckadam, UMILIT de suporterii Stelei

O parte a nucleului dur al suporterilor steliști a lansat un atac la adresa lui Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla și actualul președinte de onoare de la FCSB, pe pagina de facebook "Steaua Liberă".

21 iul. 2017, 09:25
Helmuth Duckadam, UMILIT de suporterii Stelei

Susţinătorii echipei Armatei l-au pus la zid pe fostul goalkeeper pentru o serie de declarații avute într-o emisiune televizată, atunci când Duckadam a avut mai multe discuții în contradictoriu cu Marius Lăcătuș, directorul tehnic al echipei CSA.

Gigi Becali, aroganţe către noua echipă a CSA Steaua. „Îi ţin cinci ani în Liga a III-a!”

„Găboajă (n.r – Gabi Balint) vorbește despre suporterii prezenți la antrenamentul de luni și aproape că îl simți cum i se face pielea de găină. Vorbește despre Steaua și despre cum o să susțină echipa asta și dacă se întâmplă să rămână ani la rând în Liga a patra. Intră Fiara în direct și, din nou, se referă numai la Steaua (…), ignoră declarațiile „becaliotului” și așa mai departe.

Și-apoi se pune pe vorbit Duckadam și începe omul cu miștouri de șantier despre înscrierea în Liga a patra, despre suporterii pe care i-a văzut el la meciul FCSB-ului din weekend, se hazardează în niște prostii legate de finanțare, arătând că nu cunoaște absolut deloc subiectul.

Ce voiam să spun, și emsiunea a arătat care e diferența dintre un stelist și un fcsbist. Și mă bucur că la fiecare confruntare de la distanță și unii, și ceilalți arată cine sunt cu adevărat. Asta pentru că numai unii sunt semper svperiores. Ceilalți sunt simpli hoți”, a fost mesajul postat pe „Steaua Liberă”.