Dureri care pot să ascundă boli grave. Vezi care sunt ele

O durere, de orice natură ar fi ea, nu este ceva normal şi nu este firesc să o treci cu vederea, cu atât mai mult cu cât se repetă. Medicii avertizează cu privire la trei tipuri de durere, care indiferent de intensitate, merită toată atenţia ta, deoarece ascund probleme serioase.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 17:11
Dureri care pot să ascundă boli grave. Vezi care sunt ele

Crampele la picioare pot să ascundă o boală numită tromboză venoasă profundă

Tromboza venoasă profundă apare atunci când un cheag de sânge se formează în venele profunde şi apare de regulă la picioare, potrivit eva.ro. Acest cheag poate să-ţi pună viaţa în pericol dacă se desprinde şi circulă spre plămâni, deoarece blochează oxigenarea acestora.

Durerile de spate pot fi semn de pietre la rinichi

Pietrele la rinichi se pot bloca în drum către vezica urinară, lucru care împiedica eliminarea completă a urinei, lucru care poate să inflameze rinichiul afectat şi să declanşeze durerea.

Durerile intense în timpul menstruaţiei pot să ascundă endometrioza

Un lucru la care trebuie să fii atentă este acela că durerile resimţite la menstruaţie trebuie să fie din ce în ce mai uşoare pe măsură ce înaintezi în vârstă. Dacă ai constatat că acestea se intensifică în fiecare lună este recomandat să te programezi la un consult de specialitate