Urmează o altă NUNTĂ în showbizul românesc. Vedeta şi-a prezentat inelul de logodnă

Relaţia dintre Cristi Boureanu şi Laura Dincă a trecut, deja, proba timpului şi, mai important decât orice, pe cea a încrederii, frumoasa parteneră de viaţă a fostului politician fiindu-i alături în cele mai grele clipe ale acestuia. Şi, pare-se, dragostea lor, care nu mai trebuie confirmată, a făcut ca relaţia să meargă un pas mai departe.

18 oct. 2018, 07:29
Urmează o altă NUNTĂ în showbizul românesc. Vedeta şi-a prezentat inelul de logodnă

Mai exact, de curând, Laura Dincă pare să fie mai mult decât fericită cu surpriza pe care i-a făcut-o Cristi Boureanu, semn că relaţia lor este una care se îndreaptă spre un viitor mai mult decât fericit, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Cristian Boureanu, nou scandal cu Poliţia Rutieră. Ajunge iar în faţa judecătorilor

Mai exact, zilele trecute, chiar după ziua ei, Laura Dincă şi Cristi Boureanu au avut un moment în care s-au bucurat de linişte. Aşa că, cei doi, aşezaţi comod pe canapeaua din sufrageria lor, au stat să se uite, ca un cuplu de îdrăgostiţi, la televizor. Şi, simţind nevoia de tandreţe, Cristi Boureanu s-a aşezat cu capul în poala frumasei sale iubite, iar aceasta a început să îl mângâie, moment pe care, de altfel, l-a şi postat pe contul ei de socializare. Pâă aici, nimic anormal, mai ales că cei doi se iubesc de ani buni.

Doar că, la o privire mai atentă, se poate observa că mâna cu care Laura în mângâia pe cap pe Boureanu avea un accesoriu pentru care alte domnişoare ar fi la un pas de crimă. Mai exact, un inel din aur alb, cu câteva diamante care, rpobabil, este inelul cu care Cristi a făcut-o pe Laura să spună marele „Da” fără să mai stea nicio secundă pe gânduri.

De altfel, spun sursele noastre, relaţia lor se îndreaptă, inevitabil, către oficializare, apropiaţii lor discutând de nunta lui Cristi Boureanu cu Laura Dincăî ca fiind un fapt cert care va avea loc, cel mai probabil, în vara anului viitor, amândoi dorindu-şi cu ardoare să devină, la propriu, o familie.

Relaţia dintre Cristian Boureanu şi Laura Dincă este una care, deja, se numără în ani, motiv pentru care multă lume îi întreabă, adeseori, despre momentul în care vor deveni o familie. Dar dacă logoda pare că a fost deja realizată, momentul în care vor deveni părinţi se va mai lasă aşteptat, mai ales că ea a revenit în lumea modei şi a şedinţelor foto incendiare. „Nu sunt însărcinată. Îmi pare rău să va anunţ. (…) Aştept, dacă e să vină un bebeluş. Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, a declarat, acum câteva luni, Laura Dincă în cadrul unei emisiuni TV.