E oficial, Christoph Daum va fi demis de la naţională. Comisia Tehnică a FRF a propus rezilierea contractului

Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal, întrunită, luni, la Casa Fotbalului, a propus conducerii FRF rezilierea contractului selecționerului echipei naționale a României, Christoph Daum, ca urmare a ratării calificării la Cupa Mondială din 2018.

RomaniaTV.net
11 sept. 2017, 13:54
E oficial, Christoph Daum va fi demis de la naţională. Comisia Tehnică a FRF a propus rezilierea contractului

În urma ședinței de luni a Comisiei Tehnice a FRF s-a propus ca germanul să fie demis, iar Răzvan Burleanu va fi de acord. De altfel, Burleanu, a confirmat că va începe negocierile pentru încetarea colaborării cu tehnicianul german. Fiecare membru din Comisia Tehnică va face o propunere pentru un nou selecționer și apoi se va alege cea mai bună variantă.

În cazul în care despărţirea se va produce zilele următoare, este foarte probabil ca interimatul pentru meciurile cu Kazahstan şi Danemarca, ultimele din preliminariile CM 2018, să fie asigurat de Mihai Stoichiţă.

Dan Petrescu pare principalul favorit să preia naționala. Antrenorul celor de la CFR Cluj a anunțat că își dorește să fie selecționer și ar putea accepta o astfel de propunere în cazul în care va primi acceptul conducătorilor ardeleni.

În preliminariile pentru Mondialul din 2018, naționala României mai are de disputat meciurile cu Kazahstan, pe 5 octombrie, și cu Danemarca, pe 8 octombrie.

Naționala României e pe locul 4 în grupă și nu mai are nicio șansă la calificare.