Ea este artista care a lansat peste 100.000 de cântece în 10 ani, dar care nu există cu adevărat

Poartă fuste extrem de scurte şi are energia nelimitată a unui căţeluş care nu oboseşte niciodată la joacă, relatează Bloomberg. În cariera sa de 10 ani, a lansat mai mult de 100.000 de cântece în mai multe limbi şi a deschis chiar şi spectacole pentru Lady Gaga.

05 ian. 2018, 09:02

Cu toate acestea, Hatsune Miku, care are nu mai puţin de 2,5 milioane de followeri pe Facebook, nu există cu adevărat in realitate; cel puţin nu aşa cum ne gândim, încă, la divele din carne şi oase, informează MEDIAFAX.

Citeşte şi Lady Gaga, în stare mai gravă decât se credea. Şi-a anulat turneul european care trebuia să înceapă joi, la Barcelona

Miku este un star pop, creat şi animat pe calculator, în urmă cu mai bine de un deceniu, de Hiroyuki Ito, CEO al firmei japoneze Crypton Future Media. Miku şi-a început viaţa ca o voce de sinteză, dar de atunci a evoluat enorm şi a devenit un veritabil star muzical, mulţumită armatei de fani.

Un aspect crucial în evoluţia divei este faptul că orice fan poate scrie un cântec, pe care să îl încarce pe o platformă; apoi fiecare dintre aceştia poate aştepta, în speranţa că diva va interpreteta şi piesa repectivă, chiar în timpul spectacolelor în care diva animată pe calculator are alături, pe scenă, muzicieni în carne şi oase – chitarişti, baterişti şamd.