Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne înveţe lecția cumpătării şi a iubirii. Cum sunt afectate zodiile

Cum ne va afecta Eclipsa de Soare din 15 Februarie 2018 și care sunt evenimentele marcante pe care le aduce.

14 feb. 2018, 11:28
Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne înveţe lecția cumpătării şi a iubirii. Cum sunt afectate zodiile

În ultima perioadă auzim frecvent despre fluctuații financiare la nivel internațional, cei care studiază acest domeniu știu bine despre ce este vorba. Însă pe oamenii de rând nu îi interesează statisticile, probabilitățile, predicțiile, ei își doresc să le fie BINE.

După Eclipsa Totală din 21 August 2017 s-au produs multe schimbări la nivel mondial, cel mai vizat a fost continentul unde a fost observată, și anume, America.
Momentul analizat astăzi, Eclipsă din 15 Februarie 2018, este plasat în opoziție cu predecesorul său de acum 6 luni de zile, prin urmare, acum vom asista la o recapitulare a activităților întreprinse în acest răstimp. S-au schimbat multe viziuni, strategii și alianțe la nivel înalt, însă aceste reconfigurări bruște pot aduce probleme financiare mari.

Eclipsa 15 Februarie

După cum observăm, Eclipsa de Soare este în conjuncție cu Mercur și face aspecte cu Uranus, ceea ce la prima vedere reprezintă o emancipare a popoarelor prin noi activități, prin aplicarea la locul de muncă a unor noi descoperiri, prin venituri mai mari pentru marile țări obținute din exporturi etc.

Dacă încercam să vedem dincolo de aparențe, vom identifica dispute, căderi monetare, decizii radicale, probleme în comunicatele de presă etc. Pe un fond de neîncredere în vechii aliați, acum se organizează lumea, banul va dicta noile premize.
Aspectul dintre Marte și Neptun tensionează mai mult spiritele, urmând să se vadă efectele la retrogradarea sa din 27.06.2018, abia atunci omenirea va începe să perceapă această tranziție forțată. După cum ați observat, toată discuția s-a axat pe partea monetară, ea este echivalența supraviețuirii noastre în acest moment, ceea ce nu este adevărat.

Populația globului trece printr-o criză spirituală, poate de aceea se conturează acest context șubred, pentru a ne oferi posibilitatea de a schimba ceva în viziunea noastră față de Univers.

Nevoia de a respecta natura, de a ne iubi pe noi, de a oferi urmașilor noștri un cadru propice vieții ar trebui să fie premizele următorilor ani, însă până vom ajunge toți să simțim că de noi depinde viitorul, vom prece prin momente de regăsire, acest proces va fi mai mult de nevoie decât din plăcere.

Recomand să evitați în această perioadă orice tip de speculație, Eclipsa din 15 Februarie 2018 vine să ne învețe lecția cumpătării, documentării, iubirii, analizei.
În plan secundar vom asista la unele dezvăluiri ce vor produce indignare, dezamăgire, detașare, frică de ceea ce se poate întâmpla dacă nu vom folosi ceea ce ne este la îndemână: meditația, rugăciunea.

ECLIPSA 15.02.2018: dragoste la prima vedere și oportunități pentru BERBECI

 Eclipsa din 15 Februarie 2018 vină să vă aducă la cunoștință noi idei, strategii, posibilități de a specula un moment financiar, totuși recomandăm multă prudență, deoarece ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Cei care primesc o recomandare pentru un loc mai bun, ideal ar fi să dea curs acestor provocări, numai că veți avea nevoie de o perioadă de 5-6 luni de zile să vă acomodați cu noile informații.
Avantajați sunt și cei care doresc să plece în străinătate, aspectul benefic între Nodul Nord și Marte poate să vă aducă în acele deplasări o persoană care să vă fie alături pentru tot restul vieții. 

Semne bune Eclipsa de Soare din 15 Februarie are pentru nativii GEMENI 

 Noi schimbări, conștientizări, dar și presiuni. Cum se vor comporta GEMENII în perioada ce urmează?Ideile vor veni pe bandă rulantă, numai frica poate pune frână acestor demersuri psihice. Studiul, cercetarea, creația, investigația sunt preocupările acestor nativi în următoarele 6 luni de zile. Vor fi cazuri de Gemeni care suferă de anumite afecțiuni și vor dori să se documenteze, după care vor căuta să aplice și ei acele informații pentru alții, devenind maeștri pe acel domeniu în următorii 7-8 ani.
 

Eclipsa de Soare 15 februarie 2018: LEII vor lua decizii radicale

Pentru nativii Leu Eclipsa de Soare din 15 Februarie 2018 este plasată în opoziție cu cea din 21 August 2017, prin urmare veți simți că Universul nu a uitat ceea ce ați simțit, trăit, promis atunci propriei persoane.

Acum se repun în actualitate acele probleme sentimentale, numai că de data aceasta nu mai este Saturn în casa iubirii, ci Marte, așadar efectele sunt mai violente.
Cei care au înțeles de atunci ce aveau de făcut, acum sunt recompensați prin gesturi mărunte de iubire, cei mai avantajați sunt cei ce au pus punct unor relații dificile în acea perioadă, acum vor întâlni alte persoane noi.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 15 Februarie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 15 februarie 2018