Edilii Capitalei au cheltuit în 2015 un milion de euro pe lucrări fictive sau ilegale

Un raport al Curţii de Conturi arată că în 2015 primarii din Bucureşti au achitat asfaltări care nu s-au realizat, reabilitări termice ale blocurilor care nu au avut loc şi au angajat paznici fără respectarea legii. Potrivit România TV, edilii Capitalei au aruncat un milion de euro pe astfel de lucrări fictive sau ilegale.

RomaniaTV.net
15 feb. 2017, 09:21
Edilii Capitalei au cheltuit în 2015 un milion de euro pe lucrări fictive sau ilegale

Edilii capitalei au aruncat in 2015 cu banii bucureştenilor în stanga şi în dreapta fără să ţină cont de nimic. Aşa se face că au decontat lucrări care nu au fost executate niciodată vorbim de asfaltări sau reabilitări de bloc, ba mai mult exista si un primar care a decontat de doua ori parcari ramase doar pe hartie.

Astfel, Primaria Capitalei a decontat reabilitarea unor scoli, in timp ce sectoarele au dat bani pentru modernizarea trotuarelor, pentru reparaţii de şcoli, pentru renovarea unui sediu, iar la sectorul 6 liberalul Rares Manescu este cel care a platit de doua ori pentru niste parcari care nu fost niciodata construite.

De asemenea, Curtea de Conturi a descoperit ca edilii au angajat mai mulţi paznici decat înstituţii pe care le aveau de păzit.

Toate acestea sunt plăţi nejustificate achitate din buzunarul cetăţenilor.