Ei au avut un înger păzitor. Mărturiile victimelor incendiului din Colectiv

Au ajuns pe un pat de spital, dar îi pot mulţumi lui Dumnezeu că au scăpat cu viaţă. Printre victimele tragediei de la „Colectiv” se numără şi Alex Plîngu.

03 nov. 2015, 06:46
Ei au avut un înger păzitor. Mărturiile victimelor incendiului din Colectiv

INCENDIU CLUB COLECTIV: Are arsuri de gradul II pe mână, pe coapse şi pe spate, o ureche este carne vie, iar un picior e zdrobit în ultimul hal. Durerile, de nedescris! Cel puţin o lună de îngrijiri medicale mai are de îndurat Alex până se vindecă. Nici acum nu înţelege cum a fost posibil un aşa dezastru, nu caută vinovaţi şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu că l-a lăsat în viaţă.

„Tot ce ştiu este că nu voiam să mor! Am alergat spre ieşire, dar nu am mai apucat. Am rămas jumătate înăuntru, jumătate afară, sub greutatea celor care au căzut peste mine. Aşa m-am ales şi cu piciorul zdrobit. Prietena mea este bine, eu am scăpat cu viaţă… Asta e cel mai important! Nu ştiu cine este de vină, nu cred că a vrut cineva să se întâmple aşa nenoriciri. Aşa a fost să fie. A fost o seară foarte frumoasă, dar care s-a terminat prost”, a declarat Alex Plîngu.

Tânărul spune că suportă dureri îngrozitoare în tot corpul din pricina cărora abia dacă reuşeşte să mănânce sau să doarmă. „Sâmbătă noapte nu am reuşit să dorm decât două ore. Duminică am dormit patru. Îmi este foarte rău. Mă dor toate şi mă simt foarte obosit. O să mai stau două săptămâni în spital, după care rămân pe tratament şi voi veni la schimbat pansamente. Mai am o lună până la recuperare, sper să fie totală”, a declarat tânărul pentru Click!