El este posesorul celui mai urât tatuaj din lume. Nu îşi va mai găsi de muncă niciodată FOTO

Unii tineri își fac tatuaje din dorința de a fi la modă, de a se integra într-un anumit grup social sau pur si simplu din teribilism. Oricare ar fi cazul, însemnarea permanentă a pielii este o decizie personală care adesea ajunge să fie regretată. Ce este de făcut atunci când te trezești cu un tatuaj groaznic, despre care nu îți amintești cum și când a apărut pe trupul tău? Răspunsul îl vom găsi în povestea unui tânăr din Noua Zeelandă.

14 ian. 2018, 13:25

Mark Cropp este posesorul unuia dintre cele mai urâte tatuaje din lume, scrie click.ro. Parte și mai rea este că nu își aduce aminte cu exactitate momentul în care s-a ales cu el, căci nu a avut un cuvânt de spus în ceea ce privește efectuarea acestuia.

Citeşte şi Şi-a tatuat zona intimă şi de atunci viaţa i s-a transformat într-un coşmar. „Este de-a dreptul jenant…” FOTO

El susține că și-a făcut tatuajul atunci când se afla închis în penitenciar, unde și-a petrecut 2 ani după ce a fost acuzat că a amenințat un turist cu un cuțit căruia încerca să-i vândă droguri. Bărbatul a povestit că nu a fost decizia sa, ci a celorlalți deținuți care și-au bătut joc de chipul lui. 

Tot ce îți amintește este că s-a trezit cu fața umflată și cu un înscris pe jumătate din chip. Impresionat de povestea sa, o persoană s-a oferit să-i îndepărteze gratuit tatuajul de pe față, prin intermediul laser-ului, însă după câteva ședințe, Mark a cedat susținând că durerea este mult prea intensă.

Citeşte şi Brigitte Sfăt şi-a făcut două tatuaje într-o ZONĂ INTIMĂ. Cum arată şi ce înseamnă FOTO

Mark a căutat cu disperare un loc de muncă, dar a fost refuzat de nenumărate ori de angajatori din cauza aspectului său. „Nu te-aș angaja cu porcăria aceea pe față, nici nu merită să mă uit la tine de două ori:, i-ar fi spus unul dintre angajatori. A îndurat multe cuvinte urâte de la cei din jur, dar în cele din urmă, visul său de a se angaja a devint realitate. Mark este acum responsabil cu dirijiarea și fluidizarea traficului.