Elena Băsescu a născut un băieţel. Anunţul a fost făcut de fostul preşedinte FOTO

Sâmbătă seara, Elena Băsescu a născut al doilea său copil. Anunţul public a fost făcut de către fostul preşedinte Traian Băsescu, pe contul său de facebook.

RomaniaTV.net
31 ian. 2015, 20:58

„În 31.01, la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel”, a scris Traian Băsescu.

Acesta a postat şi o fotografie cu cel de-al treilea său nepot.

Medicul pediatru care o vede lunar şi o consultă pe micuţa Sofia Anais, fetiţa în vârstă de 1 an si 4 luni a Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu, a confirmat, în iulie 2014, că fiica cea mică a preşedintelui este însărcinată cu al doilea copil.

„Colaborăm foarte bine. Vorbim la telefon de câte ori este necesar, însă trebuie să recunosc că Elena Băsescu nu este o mămică stresată. Nici nu ar avea motive. A crescut-o ca la carte pe fetiţa ei. A învăţat-o să înoate din primele săptămâni de viaţă. I-a cumpărat un colăcel special care se pune în jurul gâtului, iar Sofia Anais s-a simţit în elementul ei. Înotul i-a dezvoltat musculatura şi personalitatea. Cea mică nu a luat niciun antibiotic până la vârsta ei. A fost alăptată exclusiv până la şase luni, iar după acest timp a fost treptat obişnuită şi cu alimente solide. Diversificarea merge foarte bine. Nici Elena Băsescu nu credea că va putea să alăpteze atâta timp „, spunea dr. Ana Culcer.