Este OFICIAL! Elena Băsescu este însărcinată cu al doilea copil. Medicul ei face PRIMELE DECLARAŢII

Elena Băsescu este însărcinată pentru a doua oară, deşi fetiţa ei, Sofia Anais, are doar 10 luni şi a venit pe lume prin cezariană.

18 iul. 2014, 14:54
Este OFICIAL! Elena Băsescu este însărcinată cu al doilea copil. Medicul ei face PRIMELE DECLARAŢII

Medicul pediatru care o vede lunar şi o consultă pe micuţa Sofia Anais, fetiţa în vârstă de zece lui a Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu, a confirmat că fiica cea mică a preşedintelui este însărcinată cu al doilea copil.

„Colaborăm foarte bine. Vorbim la telefon de câte ori este necesar, însă trebuie să recunosc că Elena Băsescu nu este o mămică stresată. Nici nu ar avea motive. A crescut-o ca la carte pe fetiţa ei. A învăţat-o să înoate din primele săptămâni de viaţă. I-a cumpărat un colăcel special care se pune în jurul gâtului, iar Sofia Anais s-a simţit în elementul ei. Înotul i-a dezvoltat musculatura şi personalitatea. Cea mică nu a luat niciun antibiotic până la vârsta ei. A fost alăptată exclusiv până la şase luni, iar după acest timp a fost treptat obişnuită şi cu alimente solide. Diversificarea merge foarte bine. Nici Elena Băsescu nu credea că va putea să alăpteze atâta timp „, a spus dr. Ana Culcer, potrivit click.ro.

Medicul pediatru consideră că mezina preşedintelui se descurcă foarte bine în postura de mămică, iar faptul că este din nou însărcinată nu îi dă deloc emoţii cu al doilea copil. „Mi-a spus vestea. Am vorbit despre asta cu ea. Ca orice femeie aflată la început, se teme. Vrea şi ea să ajungă cu bine la capăt cu sarcina”, a adăugat medicul pediatru.

Citeşte şi: EBA îşi pune viaţa în PERICOL. Vezi ce spun specialiştii despre sarcina fiicei preşedintelui

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au devenit pentru prima dată părinţi în septembrie 2013, când bruneta a dat naştere micuţei Sofia Anais.