Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni şi este internată în spital

Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni, potrivit România TV. Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus, miercuri, mai multe înscrisuri medicale la ÎCCJ prin care a arătat că aceasta se află în Costa Rica, motivând neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul "Gala Bute" prin recomandarea medicului de odihnă totală în perioada sarcinii.

RomaniaTV.net
28 mart. 2018, 14:40
Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni şi este internată în spital

Elena Udrea are probleme cu sarcina, probleme care o ţin la pat pentru a evita orice risc de a-l pierde şi pe cel de-al doilea copil. Totul a iesit la iveala în sala de judecată. Apărătorii fostului ministru al Turismului au solicitat amânarea cauzei în care au fost audiaţi Sorin Munteanu, fost secretar de stat în Ministerul Turismului şi Dan Zătreanu, fost deputat PDL în legislatura 2008-2012, implicaţi în dosarul „Gala Bute”, motivând că Elena Udrea vrea să participe personal la audieri şi să pună întrebări martorilor, deoarece sunt „martori unici”. 

„Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 aţi pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical. Două zile mai târziu, vă rog să observaţi o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Şi al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Există perioada definită de medic pentru repaos din data de 13 martie, una de 22 de zile”, a explicat instanţei supreme avocatul Alexandru Chiciu.

Potrivit România TV, în instanţă, avocatii Elenei Udrea au depus documente medicale din care reiese ca aceasta a pierdut unul din copii.

Cererea i-a fost respinsă de magistraţii ICCJ, care au fixat ca ultim termen al procesului în dosarul „Gala Bute” data de 13 aprilie 2018.

Elena Udrea se află de mai bine de o lună de zile în Costa Rica, iar la mijlocul lunii februarie a confirmat că este însărcinată cu gemeni.