ELENA UDREA află dacă scapă de arest pe 5 martie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decide pe 5 martie dacă Elena Udrea scapă de arestul preventiv. Fostul ministru contestă la instanţa supremă măsura de arest preventiv în GALA BUTE. 

27 feb. 2015, 13:05
ELENA UDREA află dacă scapă de arest pe 5 martie

Elena Udrea a fost arestată preventiv miercuri, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis pe numele ei mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul „Gala Bute”. Decizia nu este definitivă, contestaţia Elenei Udrea urmând să se judece, pe 5 martie, tot la instanţa supremă.

Procurorii DNA au pus SECHESTRU pe o parte din averea ELENEI UDREA şi a altor CINCI inculpaţi VIDEO

Procurorii DNA au pus vineri sechestru asigurător pe mai multe imobile şi pe câteva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeaşi măsură fiind luată şi în cazul celorlalţi inculpaţi din dosarul „Gala Bute”, a declarat, vineri, avocatul Marius Striblea.

ELENA UDREA, vizitată de mama sa în arest. REACŢIA acesteia la plecare VIDEO

În 23 februarie, Camera Deputaţilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmărire penală şi arestare preventivă a deputatului PMP, în dosarul „Gala Bute”.

În acest dosar, Camera Deputaţilor a încuviinţat, în 9 februarie, urmărirea penală şi arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi luare de mită.

Ulterior, DNA a apreciat că, în această cauză, au apărut noi elemente şi au cerut noi avize de urmărire penală şi arestare preventivă.