Elevii nu vor mai primi teme timp de o lună. Experiment inedit la o şcoală din Constanţa VIDEO

Profesorii de la o şcoală din Constanţa au hotărât să facă un experiment, pentru a vedea cum reacţionează copiii dacă nu vor mai lucra sub presiune. Ei nu vor mai avea de rezolvat acasă exerciţii sau probleme, timp de o lună.

26 oct. 2016, 20:34
Elevii nu vor mai primi teme timp de o lună. Experiment inedit la o şcoală din Constanţa VIDEO

O lună fără teme este visul oricărui elev, iar la Şcoala Nicolae Toniţa copiii chiar se bucură de acest privilegiu. „Pentru ei tema înseamnă o corvoadă, copiii aceştia ajung acasă şi nu au timp de joacă„, a explicat pentru România TV Nicoleta Bercaru, directorul şcolii.

Dacă unii elevi se plâng de numărul mare de teme pe care îl au de făcut în fiecare zi, alţii înţeleg că fără să repete ce au învăţat la şcoală nu vor avea rezultate bune. „Deşi mă bucură faptul că nu mai primim teme pentru că pot să fac ceea ce îmi place, nu mai pot să..aşa de bine. când îţi alegi tu o temă nu îţi alegi la fel de bine cum ştie un profesor din ce să-ţi dea„, a spus unul dintre şcolari.

După ce experimentul se va încheia, copiii vor fi testaţi din materia predată în aceste săptămâni. Notele nu vor fi trecute în catalog.